reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
jeśli tylko gotują i ja nie muszę tego robić (po pracy), to mi to pasuje :)
No ale w weekendy to ja gotuje lepiej :D

Kolejny test wód do picia

1 miejsce - Vita – bardzo dobra (4,93 pkt.)
2 miejsce - Jurajska i Muszynianka – bardzo dobra (4,89 pkt.)
3 miejsce - Bio Active Aqua – bardzo dobra (4,88 pkt.)
4 miejsce - Cisowianka – bardzo dobra (4,85 pkt.)
5 miejsce - Staropolanka 2000 – bardzo dobra (4,70 pkt.)
6 miejsce - Arctic – bardzo dobra (4,65 pkt.)
7 miejsce - Kinga Pienińska – bardzo dobra (4,64 pkt.)
8 miejsce - Kazimierska – dobra (4,29 pkt.)
9 miejsce - Kryniczanka – dobra (3,75 pkt.)
10 miejsce - Piwniczanka – ZDYSKWALIFIKOWANA (2,10 pkt.)

http://www.dobrytato.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=53

tylko nie wiem, co z tym żywcem i czemu poza rankingiem jest.

I podobno wchodzi nowa woda dla dzieci - gerbera. I podobno nie trzeba jej gotować.

W zeszla niedziele w dziendobry tvn byl test wod mineralnych smakowych niegazowanych i najlepsza jest cisowianka, a zywiec daleko z tylu. MOje dzieciaki pija zywca a cisowianke smakowa niegazowana to nigdzie nie moge dorwac :-(
Ostatnio tez widzialam wode z tymbarku.

też widziałam ten zestaw. Jest już na rynku woda z gerberka i jest strasznie fajna, nie trzeba jej gotować. maluchom podaje i nic się nie działo! a najlepiej mi się sprawdza na spacerach, gdy jest cieplutko, dzieciaki popijaja sobie wtedy wode, gdy skończa napoje które wezmę ze soba na wyjście. 0,5 l kosztuje ok 1,77 a litr 2,50 ... więc bardziej się opłaca tą większą butelkę. Polecam.

sama bym dawała, gdyby nie to, że w Ośw. woda pierońsko twarda jest.
A u rodziców przez jakiś czas po kąpieli jej wychodziło uczulenie, więc do picia na razie nie dostanie
I tak jedziemy na butelkowych.

reklama
Do góry