Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas jogurt naturalny danone bez cukru juz od dawna w menu i to codziennie :-) Twarożek ziarnisty z piątnicy daję co drugi dzień, ale coś się mój smakosz nie do końca do niego przekonał - zjada tylko kilka łyżeczek.
niesety moja corka nie bedzie jak jej rodzice smakoszem rozneo rodzaju serkow jogurcikow itd
niesety jogurtu naturalnego tknac nie chce,
serka wiejskiego tez nie :-)
deserku jagodowo jablkowego z jogurtem firmy hipp tez nie chce moze jej jogurt w zupce zasmakuje :-)
mały jadł Bielucha i jogurt naturalny oraz jagodowy wymieszany z Sinlakiem - ale nie może jeść tego codziennie bo mu się odbija okrutnie jak drugi dzień pod rząd je nabiał; także przeplatam mu raz z jajecznicą, lub z czymś innym
u nas jogurt naturalny nie posmakował Agatce (nie dziwię się, bo ja też nie lubię;-)), za to serek naturalny bieluch - strasznie!!!
dzisiaj na śniadanie Agatka dostała miąższ z bułki kukurydzianej z serkiem - sama wcinała aż furczało (choć potem krzesełko było do mycia, jak i cała Agatka)