reklama
ivka76
Fanka BB :)
Pisząc o dodatkach mam na myśli przyprawy, ocet itd. A dodatkowo przy kiszonej kapuście gazy i kwasy, które ona uwalnia podczas trawienia.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
.....w kapuście własnej roboty nie ma octu, ani polepszaczy smaku - tylko kapucha, marchewka, sól , liść laurowy = bardziej zaszkodziły mu te kwasy i gazy - jeszcze ma zadelikatny żołądek
K
KingaP
Gość

koga
Mama Maksa i Julka
u nas ogórki kiszone też były
Maks się kwasił ale łapał za ogóra i pakował sobie do buźki ... tak przy okazji ogórki kiszone mają bardzo dużo naturalnej witaminy C
cytrynkę też już parę razy dorwał - minę miał przy tym nieziemską
ale bardzo mu smakowała
w ogóle odkąd ma 4 zęby uwielbia jeść samodzielnie i gryźć :-)
no i apetyt ma ciągle niesamowity - uwierzycie, że jak mu nie ugotuję to zjada na obiad 2 DUŻE słoiczki !!!!!
i jeszcze chętnie poprawi chrupką i jeszcze za naszym obiadem się ogląda i w ogle nie można przy nim jeść jak on nie je bo zaraz chce i się denerwuje, a jak chcemy mieć chwilkę spokoju i zjeść obiad to dajemy mu takie dłuuuuuugie nitki makaronu żeby sobie jadł i on się z nimi męczy, łapie, sapie i próbuje coś tam wepchnąć do buziaka - podli rodzice;-)
jak bym mu nie gotowała to by nas z torbami puścił chyba ... ;-)

cytrynkę też już parę razy dorwał - minę miał przy tym nieziemską

w ogóle odkąd ma 4 zęby uwielbia jeść samodzielnie i gryźć :-)
no i apetyt ma ciągle niesamowity - uwierzycie, że jak mu nie ugotuję to zjada na obiad 2 DUŻE słoiczki !!!!!

jak bym mu nie gotowała to by nas z torbami puścił chyba ... ;-)
sylwia532
Ty chyba żartujesz... Wyobrażasz sobie, że dziecko je to co dorosły, czyli np. wędliny, bigos, ciasta? Bo ja szczerze mówiąc niebardzo!
Nie wiem więc skąd to Twoje przekonanie, że w tym wieku nasze dzieci POWINNY już jeść to, co my. Dla mnie to jakaś bzdura...
ivka a moze troszke lagodniej?;-)
ogorka kiszonego dalam wlasnie dzisiaj-i smakowalo smakowalo

koga hehehe u nas nitki makaronowe i w ogole makaron to na pierwszym miejscu-a zwlasza lazagnie i spaghettihttp://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=spaghetti&spell=1 no i nas zainspirowal do podrozy

Zuzia24
.....moje dziecko ogorki kiszone wcina juz od 3 miesiecy
i nic jej nie jest, surowke z kapusty kiszonej jadla i takze nic jej niebylo a jeszcze malo tego ostatnio z taleza mi zniknal ogorek octowy
oczywiscie Zuzia "ukradla" mi go i takze niczego zlego nie zauwazylam
Ivka jezeli Ty karmisz Szymka wg okreslonego schematu i w ogole od niego nie odbiegasz to nie znaczy ze kazdy tak musi. kazda mama wiec co jest najlepsze dla jej malenstwa i nie musisz tak od razu naskakiwac ze ktos zle karmi swoje dziecko.i ja wyobrazam sobie aby dziecko w tym wieku jadlo juz wedline czy jakies ciasteczko....

Ivka jezeli Ty karmisz Szymka wg okreslonego schematu i w ogole od niego nie odbiegasz to nie znaczy ze kazdy tak musi. kazda mama wiec co jest najlepsze dla jej malenstwa i nie musisz tak od razu naskakiwac ze ktos zle karmi swoje dziecko.i ja wyobrazam sobie aby dziecko w tym wieku jadlo juz wedline czy jakies ciasteczko....
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Proszę powiedzcie mi czy wszystkie mleka modyfikowane po przyrządzeniu mają brzydki zapach
Ja kupiłam Bebiko 2R i jak je zrobię to śmierdzi a najgorsze jest to, że po jego wypiciu także Mateusz śmierdzi
Planuję kupić teraz Nan ale czy ono nie będzie takie samo
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Podziel się: