Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehehe...) ja dodałam Antkowi do zupki zabek czosnku i smakowało bardzo...sama uwielbiam czosnek i włoską kuchnie....acha i daje Antkowi kaszką orkiszową która kupuje w sklepie ze zdrową żywnością i tam tez kupuje morele i sliwki dla niego...ivka - proszę tu na mnie nie najeżdżać !
nie napisałaś że się dziwisz tylko że ... podziwiasz a do tego umieściłaś emotionek zszokowany - dla mnie to albo pomyłka albo ironia!
ja podziw wyraziłabym raczej uśmiechem
ja Twoich metod w ogóle na głos nie oceniam ani szokiem ani podziwem i nie oczekuję ocen od Ciebie - na forum wyrażamy swoje poglądy, a oceny proszę bardzo wystawiaj w szkole
ciekawe też czy byłoby Ci miło jak by inne osoby wyrażały szok na Twoje metody, zresztą takie sytuacje zdaje się miały już miejsce, nie pamiętam,
dałam spokój dyskusji, ale widzę że delektujesz się dalej jej prowadzeniem i prowokujesz ciąg dalszy - najwyraźniej Cię to bawi - nie wiadomo tylko po co, bo dyskusja jest raczej jałowa, skoro wynika z niej że generalnie wszystkie jesteśmy przeciwko podawaniu słodyczy z tym, że niektóre mają słabość do niewielkich wyjątków, o które nie warto kruszyć kopii
proszę ...Widzę po prostu, że nie szanujemy zdania, a tym samym wyboru innych. Jedna osoba pisze, że się czemuś dziwi, druga odbiera to jako ironię i robi się bigos!!!
przepraszam nie zamierzałam Cie urazić
ale na ten komentarz długo się zbierałam i zebrałam się wreszcie