Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kelts pisze:magdalenaB pisze:no to kelts gratuluje silnej woli.
jednak nie uwazam by karmienie butelka bylo czyms zlym i pomimo okreslenia "mleko sztuczne" nie zgadzam sie z tym bo te mleka maja wszystkie potrzebne dziecku witaminy a niekiedy lepiej odzywiaja niz mleko matki (gdy ona nie je prawie nic wartosciowego bo malenstwo jest alergikiem)
a juz ktoras z nas pisala ze czesto jest tak ze dzieci na mleku matki maja niedobory zelaza bo nie sposob jest zapewnic jego dostatecznie duzo w swojej wlasnej diecie :
a niekiedy jest tak ze dziecko rozwija sie bardzo szybko i mleko matki nie wystarcza mu, wtedy przeciez zaleca sie dokarmianie
ale to zalezy od dziecka
magdalenaB zgadzam sie z Toba calkowicie jednak uwazam ze skoro nie ma koniecznosci (niedobory zelaza, niedowaga, alergia, zbyt mala ilosc pokarmu itp) to nie ma sensu tylko i wylacznie dla wlasnej wygody rezygnowac z karmienia piersia. choc oczywiscie sa rozne przypadki ale ja tak uwazam i tak postepuje
Zuzia24 pisze:a ja mam pytanko
po jakim czasie od wprowadzenia jabluszka moge wprowadzic mp marcheweczke???