reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

ja z wprowadzaniem nowości cierpliwie czekam....zobaczymy co powie pediatra po wtorkowym szczepieniu

reklama
u nas nie jest do przyjęcia hippowy deserek z jabłek, bananów i brzoskwiń. Pitek prycha nim na odległość.

catherinka pisze:
Kurcze, nie mogę znaleźć tarki do jabłuszka, takiej o której pisała Azik :( Jak inaczej dobrze "zmielić" jabłuszko? Albo gdzie mogę jej poszukać?

ja kupiłam w sklepie z artykułami gospodarstwa domowego, poszukaj

Mama Boo pisze:
Fionka nie wiem jak mają mamy, które karmią butelką, bo za mnie robi to teściowa :D :D :D Ja tylko wiem co ja czuję i wiem, że kiedy przestanę karmić to będzie mi brakowało tego głaskania po cycusiu itd....

???????
szczerze powiedziawszy nie wiem o co chodzi ::)

azik pisze:
tylko teraz trudniej o jabłka....

dlatego u mnie tarka leży,a owoce ze słoiczka. Bałam się jej podać takie sklepowe żeby się nie zraziła smakiem, bo wszystkie jabłka co kosztowałam były do d... ;)

ja tearz tez frutapure (bobovita od 5 miesiąca) podaje - odkładam kilka łyżek dla Bartka a resztę wcina Piotruś :)

reklama
Pati jada Gerbera, bo można go zamknąć, a te frutapure trzeba zjeść całe od razu. Czeka jedno opakowanie w lodówce z bananem :)

Do góry