reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Maggusia mi osobiście najbardziej smakuje i Kamilowi hipp jeszcze ujdzie gerber bobovita jak nic innego nie ma. A może daj małemu łyżeczke żeby sie nią pobawił powkłądał do ust i będzie mu łatwiej oczywiście nie zostawiaj go samego z nią:)

reklama
dziewczyny a co myslicie o budyniu???
bo mnie wczoraj na dowiedzinach tesciowa spytala dlaczego jeszcze nie daje emi budyniu ::)

a co budyn taki wazny ze juz trzeba podawac?? no ja tam nie wiem ale takie danie w proszku ...no nie wiem ja bym nie podawala!! Maggusia mnie sie wydaje ze gerber najbardziej zblizony!! dzisiaj agatka dostanie samego kurczaczka,gerbera oczywiscie, znalazlam w Piotrze i Pawle, kurcze gdzie nie pojde to tam zupelnie inne sloiczki a u mnie na osiedlu ciagle to samo!!

tez jakos mi budyn nie spasowal ale skoro tak sie dziwila ze nie daje pomyslalm ze warto zapytac was mamus doswiadczonych i mądrych ::) ;D

reklama
Dziewczyny dziekuje za rady ;)
Budyn taki w proszku no nie wiem czy bym podawala Kasiula ::)
Ale moze w sklepach sa takie puddingi w sloiczkach?podobnie smakuje jak budyn ja podaje to Brianowi czasami no i sa tez ze zbozem z ryzem itp no bo u nas sa.

Do góry