Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) masakra po prostu. Mi zostało jakieś 7 kg, ale wyglądam na więcej moim zdaniem. Co gorsza było lepiej, ale wpierdzielam te herbatniki jak nienormalna. To przez ograniczenia w ciąży. Jeszcze przez to zostanie mi cukrzyca ! tfu!!ghy wiesz ze chyba takSarka nie martw się, mnie też pozostało 10 kg do wagi z przed ciąży tylko że mi stoi waga od miesiąca:/ A do chrzcin dobrze by było wyglądać w miarę ładnie (do 19 lutego). Wiesz co... to chyba od tego Karmi![]()
... 
nie strasz nawet:-( U ciebie to dopero 2 tygodnie po porodzie więc jeszcze zrzucisz ale u mnie bez diety i ćwiczeń raczej już nic się nie ruszy. Mam plan zrzucić do 19 lutego (chrzcin) jak najwięcej - zobaczymy czy spadnie chociaż 1 kg...ghy wiesz ze chyba tak...
i co teraz?
pic czy nie pić? oto jest pytanie! hehe
ale serio - 10 kg to nie śmieszne:/// obawiam się że to nie spadnie bez konkretnej diety - czyli do zaprzestania karmienia![]()

To chyba jakas przypadłość połogowa... ja też od porodu tylko ciacha, najlepiej domowe, szarlotki, serniki itp. i mleko. I nic wiecej, a dupsko rośnie....opamiętałam się dopiero w zeszłym tyg. jak weszłam na wagę. I już 1 kg mniej;-), ale zostało tyle jeszcze...Mi tez ciezko zrzucic te ostatnie kg ale ostatnio ciastka to dla mnie wszystkoPod kazda postacia
Gdzie ta wiosenka
![]()