reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Dzięki szpitalnej diecie cud brzuch mi zniknął....takze przynajmniej taki pożytek mam z tego siedzenia tam:nerd:
Co do kreski na brzuchu to moja nawet trochę nie przybladła wiec pewnie się utrzyma dp pół roku tak jak tu Ha-nn-ah wspomniała aby nie dlużej :dry:

Ból w biodrach
Mam pytanie: czy któraś z was męczy się z powodu bólu w stawach biodrowych. Strasznie mi dokucza lewa strona. Boli zarówno jak chodzę lub próbuje obrócić się na łóżku jak śpię a jak wstaję po nocy to już jest najgorzej. Po pierwszym porodzie nie miałam z tym kłopotów. Przy drugiej ciąży przez moment, w końcówce utykałam. Zaczynam się bać czy to wróci do normy. :baffled::baffled::baffled:
A w domu trzeba być na wysokich obrotach

Kasia - mnie boli w pachwinie z prawej strony. Nie jest to wielki ból, ale czasami tak kuje i też nie wiem o co chodzi. Może porozciągane przez ciążę i poród stawy wracają do normy?

a mnie boli kregoslup jak si epoloze na podlodze na przyklad to wtedy czuje bol. Wogole to nie idzie mi chudniecie. Apetyt mam wilczy a jeszcze czuje ze zaczynam sie coraz bardziej garbić...

reklama
Sarka nie martw się, mnie też pozostało 10 kg do wagi z przed ciąży tylko że mi stoi waga od miesiąca:/ A do chrzcin dobrze by było wyglądać w miarę ładnie (do 19 lutego). Wiesz co... to chyba od tego Karmi:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry