reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Krecha schodzi pół roku? Masakra...

Właśnie przyszedł mi pas :) Ledwo się dopięłam, ale efekt oszałamiający ;) Nie miałam wielkiego problemu z brzuchem, bo szybko wsiąkł i nie wisi, ale w porównaniu do tego sprzed ciąży i tak mnie denerwował. Teraz jest ekstra :)
Mówicie, że w tym pasie nie można cały dzień chodzić?
Trochę mi się zwija na plecach mimo tych fiszbin, ale jakoś ten mankament przezwyciężę;)

zakpilam gorset tydzien temu ale sie jeszcze w niego nie wbilam chyba sie boje :-P dzis zakupilam krem na roztepy z perfecta jest w rossmanie w promocji po 8,99 czas sie wziasc za siebie DO DZIELA :-D

a mam pytanie czy jeszcze krwawicie bo ja nadal tak troche no i problem z zaparciami a do tego hemoroida i wizytaw wc zamienia sie w koszmar

Ja już wczoraj ani kropelki krwi nie miałam, dlatego pozwoliłam sobie na przytulanki z mężem. I było ok ale ja nie nacinana więc super.
Też zastanawiam się nad tym pasem, a na razie Marcin mi po wagę pojechał, bo jednak lubie mieć kontrole i to mnie zmobilizuje.

Kasiarem- ja już nie krwawię- ani kropelki- ale u mnie 6 tyg minęło

na hemoroidy ( nawet te co wyszły) polecam - z czystym sumieniem procto glyvenol-krem ! U mnie "wyszedł" i ból był okropny. Teraz nie ma po nim śladu- już po pierwszym dniu znacząca poprawa, zaraz po toalecie tez przynosi ulgę.

Ja przestałam krwawić mocno już w drugim tygodniu, potem lekkie plamienia. Od tygodnia już czysto. W poniedziałek dzwonię do lekarza zapisać się na wizytę, bo to już 5 tydzień będzie skończony.

ja też już nie krwawię ale że się tak wyrażę brudzę... no ale ja to dopiero 4 tygodnie, przytulanki odkładam do wizyty u gina bo oczywiście szwy samorozpuszczalne które miały się rozpuścić max po 3 tygodniach tkwią sobie. A jak była ostatnio położna to mówiła że zbyt głęboko i ona nie wyjmie, a w ogóle to mam 12 szwów "kosmetycznych na ścianie pochwy - bo acięta nie byłam i położna powiedziała że niemożliwe żeby to od porodu i że najprawdopodowbniej mnie tak poharatali przy łyżeczkowaniu - bomba normalnie

U mnie plamienie skończyło się jakiś tydzień temu. Do gina idę 20.01 i już nie mogę się doczekać tej wizyty.
A hemoroidy też mnie dopadły. Paskudztwo jakieś. Bolały bardziej niż rana po nacięciu. Ja stosowałam czopki "Proctis" i "Posterisan". Nie wiem, czy to one pomogły, czy raczej upływ czasu, ale teraz jest już ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry