reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

A ja muszę porobić badania, bo mam taką chuśtawkę jak diabli... Popłakuje, smęcę, marudzę. Zobaczymy, może moja tarczyca domaga się większej ilości hormonu... Przynajmniej mdłości nie mam od wczoraj. No i kręgosłup mi siada, włosy wypadają, cera zmienia się w negaryw muchomorka... I nie chudne, mimo iż nie jem dużo - jak nic ta wredna tarczyca znów szwankuje.

reklama
kluliczku mi też włosy lecą niesamowicie, normlanie wszedzie moje kudły się walają, jak tak dalej pójdzie to wyłysieje:dry: a cera też niestety się popsuła - pryszcz na pryszczu, ale zwalam to na to że mam teraz okres no i pozeram mase słodkości więc może to dlatego :dry:a w ciąży miałam takie ladne wlosy i cere ..... ehhhhh

taaa..... no ja kilka dni temu postanowilam cos zrobic z sadelkiem-zrobilam 7 brzuszkow i zrezygnowalam... odchudzanie pod tytulem "jedz mniej" tez u mie sie nie sprawdza,bo ja musze jesc tyle,ile potrzebuje-jak mam za malo pozywienia,to robie sie nerwowa.a nerwowa matka to koszmar dla dziecka :baffled:

u mnie też waga w miejscu stoi więc postanowiłam skakać na skakance na początek po 10 minut dziennie przez tydzien poźniej może zwieksze czas, jak szybciej się nie zniechece

kupilam sobie zel wyszczuplajacy - jeden taki chlodzacy (fajne uczucie) firmy Eveline, a jak juz go zuzyje tozaszalalam i kupilam L'oreal - na dzien i na noc ;-) No, ale wiem ze smarowanie sie takimi zelami to troche za malo... :-(

myszko ale to już dobry wstęp :tak: ja tez kupilam sobie krem do biustu ale niestety zapominam regularnie go uzywac:-pwiec nie licze na super efekty ...bo kto powiedzial ze uzywanie kremow jest takie proste ?? trzeba pamietac zeby robic to reguralnie bo inaczej efektow zadnych ... czyli jak z cwiczeniami ... ehhh

Kluliczek ja też ostatnio miałam mdłości ( i nawet wpadałam momentami w panike że w ciaży jestem...)
Przed wyjazdem stwierdziłam, że chyba nie biorę stroju bo i tak nie zamierzam się kąpać, na co mój mąż się wkurzył i kazał nie wydziwiać i powiedział, że jak tak to nie jedziemy... no więc zabrałam strój, jakos się przełamałam a później zapomniałam o swoich niedostatkach...
kreske też jeszcze mam ale robi sie już coraz jasniejsza
a brzuszki też ciągle odwlekam

reklama
Mądrego masz męża mamooli :-)
Słuszne spostrzeżenie, też tak uważam, ze nie ma co się przejmować niedostatkami albo raczej nadmiarami :-).

A ja ostatnio zaczynam cierpieć na niedostatek włosów. Niestety zaczęło się: są wszędzie, najczęściej w rączce synka, tylko głowy się przestały trzymać :-(. Chyba przestanę myć głowę, bo ołysieję, tyle ich wypada po umyciu. Wszystko zaczyna wracać do normy: wypadają na głowie, odrastają na nogach :-(.

Do góry