reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrócić do formy

reklama
Sprzedaliśmy i kupiliśmy inny po małym bum i trzeba go było wyglancować ;D ;D ;D ;D

Tamten był za mały na nasza rodzinkę ;)

jesli chodzi o samochodzik to chyba u nas tez bedzie trzeba cos zrobic
samochodzik martyny sie niemiesci a po 2 to jest sportowe i za duzo pali ::)

teraz mamy kombi to na wakację moge całą chatę zabrać. I juz dzisiaj się śmialiśmy że mąż mi nie będzie mógł robic wymówek, że za dużo ciuchów biorę i że się nie zmieszcza torby ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Ja tam nie chciałam takiego jamnika ale mąz się uparł... no w końcu to on jest kierowcą a ja tylko pakuję torby ;D ;D ;D ;D ;D

hehehe lepszy jamnik tak to sie mozna pakowac a nie
jak bedziemy jechac do bialegostoku w sylwestra to niw wiem jak sie bede pakowac :)

reklama
wooow to na Sylwka się wybierasz?? tajkiej to dobrze... Długo Cię tu nie było, więc pewnie nie wiesz że my wyprawiamy z dziewczynami babyboomowego sylwestra i toast będziemy wznosić herbatka koperkową ;D ;D ;D ;D

Ja spadam do óózeczka bo juz mi sie literki plączą. Dobranoc wszystkim mamuskom :)

Do góry