reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrocław dzieciom

Są tu jakieś mamy mieszkające na Psim Polu? Znacie jakieś fajne klubiki/zajęcia dla dzieci w naszej okolicy?

Nie mamy samochodu, nie możemy jeździć na drugi koniec miasta, a tu u nas zbyt dużego wyboru chyba nie ma? Tak mi się przynajmniej wydaje.

Od siebie polecam Socatots, zajęcia z piłki nożnej dla dzieci powyżej 6 miesięcy:
HEJO SOCATOTS ! | Socatots Polska
Otworzyli niedawno lokalizację na Brucknera, w "żegludze", przy czym tu akurat dla dzieci 2-5 lat (dla niemowlaków jest w innych częściach miasta). Córce się podoba, mi też. Plusem jest też dobry kontakt i możliwość odbycia darmowych zajęć próbnych.

A może coś jeszcze fajnego tu się dzieje? Taka zapomniana ta nasza dzielnica... No, piszcie!

reklama
Są tu jakieś mamy mieszkające na Psim Polu? Znacie jakieś fajne klubiki/zajęcia dla dzieci w naszej okolicy?

Nie mamy samochodu, nie możemy jeździć na drugi koniec miasta, a tu u nas zbyt dużego wyboru chyba nie ma? Tak mi się przynajmniej wydaje.

Od siebie polecam Socatots, zajęcia z piłki nożnej dla dzieci powyżej 6 miesięcy:
HEJO SOCATOTS ! | Socatots Polska
Otworzyli niedawno lokalizację na Brucknera, w "żegludze", przy czym tu akurat dla dzieci 2-5 lat (dla niemowlaków jest w innych częściach miasta). Córce się podoba, mi też. Plusem jest też dobry kontakt i możliwość odbycia darmowych zajęć próbnych.

A może coś jeszcze fajnego tu się dzieje? Taka zapomniana ta nasza dzielnica... No, piszcie!

fajne, szkoda ze wcześniej na to nie trafiłam :-)

a ja mam pytanko: czy któraś z was orientuje się gdzie we wro można iść na basen z niemowlaczkiem?

zajęcia dla niemowląt mają również na chełmońskiego - to jest basen akademi rolniczej, bardzo przyjazny ma duuży basen olimpijski i on jest chlorowany i taki mniejszy i płytszy dla dzieci z podwyzszoną temperaturą no i co najważniejsze ten mały jest ozonowany :)

reklama
Do góry