devi
Fanka BB :)
tak jak Bishopka pisze, rodzilam na Brochowe i ja bylam zadowolona ale mój poród przebiegal bez komplikacji (bez szycia i znieczuelnia) i bardzo szybko (ledwo zesmy sie wszyscy zorientowali ze juz z pelnym rozwarciem chodze). trafilam tez na fajna polozna dzieki ktorej tak szybko urodzilam i potem sama zagadalo do pielegniarek na dole zeby mi daly pokoj 2 osobowy
i za rodzinny nic nie placilam- sale byly wolne i same mnie tak skierowaly. dodam ze na brochów trafilam przypadkowo bo mialam umowiona polozna w Oławie i tam mialm rodzic. co do znieczulenia to jak pisalma ja nie mialam ale dziewczyna ktora do mnie doszla do pokoju dostala to zzo bez problemu....ale wiecie, rozne porody, rozni lekarze i polozne na dyzurze i rozne rodzace
Koszt to 200 zł. Zdjęcia i filmik widziałam u innych, więc jest fajnie i wyraźnie, a do tego podobno nigdy nie myli się co do płci, u mojej koleżanki już w 13 TC stwierdził bezbłędnie. Jak chcesz, to mogę dać znać środa/czwartek, o ile uda mi się zarejstrować.
a to utrudnia odczyt :-) Więc, jeśli należysz Ilonko do osób szczupłych, to idź, możesz nawet do dr Berezy za 200 zł, zawsze to 100 w kieszeni.