reklama

Wrocławianki - jaki szpital????

Tak już wiem. W święta rozmawiałam z człowiekiem który aktualnie remontuje borowską i jak mu powiedziałam to zaczął się śmiać... Ponoć zostało jeszcze kupę roboty....

reklama
Coś w tym dobrego jest na pewno. Chyba dobrze jest mieć wybór... Ja jednak nie zdecydowałabym się na pewno ;P Nie sądzę, żebym się czuła jakoś bezpieczniej w domu, chyba wręcz odwrotnie. Poza tym w szpitalu to można napaćkać, a w domu... Ta krew, wody; no chyba, że w wannie, ale moja łazienka wrocławska jest np. takich rozmiarów, że musiałabym sama ten poród odbierać :-p nie wiem, tak technicznie patrząc, to chyba jednak lepszy szpital. Chociaż za parę lat może się moje myślenie zmieni (jak już w mojej willi będę mieszkała :-)).

Witam serdecznie,
Ja rodziłam rok temu na Chałbińskiego, miałam cc i byłam super zadowolona na co złożyło się kilka czynników:
1. Pracuje tam lekarz prowadzący moją ciążę.
2. W czasie, gdy przebywałam w szpitalu praktykę miały dziewczyny z położnictwa służące pomocą, radą, dobrym słowem i uśmiechem.
3. Nie zwracam uwagi czy sale są odnowione czy nie dla mnie najważniejszy jest pierwiastek ludzki, a trafiłam tam na super ludzi. (Za wyjątkiem sali noworodkowej, bo tam jedna zmiana była naprawdę niesympatyczna).

Ostatnia edycja:
tak - od mojego dżina ;-) który tam pracuje, byłam ostatnio na wizycie i mi powiedział
potwierdzam, z tym że mój mówił luty-marzec ;-)

W święta rozmawiałam z człowiekiem który aktualnie remontuje borowską i jak mu powiedziałam to zaczął się śmiać... Ponoć zostało jeszcze kupę roboty....
to niech się zabierają do roboty!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
polecam dyrekcyjna. rodziłam tam 2 razy rok temu i 6 tyg temu. lekarze najlepsi we wroclawiu, bardzo troskliwi i delikatni pod czas porodu, polozne to samo. skacza koło rodzącej co chwile. srednio mile sa polozne od dzieci, a poza tym wszystko na 6+.. no jedzenie jest zimne, ale w koncu to nie restauracja:)

Najświeższe wieści z Dyrekcyjnej. Od 17 lutego szpital zamknięty. Od 1 Marca przyjmują na Borowskiej. Informacje oficjalne podawane przez lekarzy pacjentką. Przy czym obawiają się że będą obsuwy i od 17 będzie zamknięte na 100% tak nie wiadomo czy aby od 1 będą przyjmować na Borowskiej. Właśnie stamtąd mnie wypuścili więc wieści świeże jak bułeczki.

gandzia na patologi było ciepłe :P Nie mylić z gorącym :P

A zapomniałam. Jest całkowity zakaz odwiedzin z powodu infekcji.....do odwołania.

Zakaz odwiedzin nie jest spowodowany infekcjom w szpitalu tylko infekcjami z zewnątrz i dla tego zamknęli o wewnętrznej dziewczyny puki co nic nie mówiły.

reklama
Hej;)
Piszę tu do Was,aby się zapytac,jak wygląda planowana cc na Dyrekcyjnej? Robią szybciej? Jest umawiany termin? Co trzeba zabrać ze sobą dla siebie i dzidziusia? Wiem,że opinie ma różne ten szpital,ale po pierwsze mój gin prowadzący tam pracuje,a jest on bardzo dobrym i cierpliwym lekarzem,a po drugie maja tam dobrych specjalistów. W piątek się dowiedziałam od ortopedy,ze cc,bo sn mógłby sie zwyczajnie tragicznie dla nas skończyc i nie ma co ryzykować. Jak któraś z mam cos wie,to proszę o odpowiedź.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry