Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
link nie dziala...moze to nie zgodne z prawem ale ta kase sie wplaca dobrowalnie niechcesz miec porodu rodzinnego nie placisz...niby kasa idzie na szpital ale w od pierwszego mojego porodu do drugiego nic sie niestety na brochownie nie zmienilo na plus...do samych sal do rodzenia nie mam zastrzezen bo sa super(te rodzinne sale) ale juz pobyt po porodzie to masakra dla mnie...
jak widac kazdy ma inne dosw z tym szpitalem. mi po porodzie nie odpowiadalo ze lazienki i toalety na takim oddziale byly sprzatane raz w tyg wszedzie pelno krwi i podkladow poporodowych..ale moze komus to nie przeszkadza.Co do tego, że bez płacenia porodu rodzinnego nie będzie, to ja się nie zgodzę. Mnie nikt nie pytał czy zapłaciłam, liczyła się zgoda ordynatora, i tyle, i znam wiele kobiet, które nie zapłaciły ani grosza, a poród rodzinny miały... Niektóre moje znajome płaciły już po porodzie w ramach "podziękowania", w trakcie i przed nikt tych płątności nie wymagał przecież. Może ktoś miał inne doświadczenia, nie wiem. Ja też rodziłam na Brochowie w lipcu i bardzo sobie chwalę, pobyt po porodzie również.
hmm... jak ja byłam to nie było tak strasznie