Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwaga! Zaczynamy odliczanie! Tego nie przegap i przygotuj się z nami do Świąt. mam nadzieję, że ten link zadziała ;) Jesli masz problem z wysłaniem zgłoszenia - napisz do mnie - aniaslu KALENDARZ ADWENTOWY - kliknij
A jesli wybierasz się w zimową podróż nie zapomnij wziąć ze sobą tego zestawu. Co wolisz? Ciepły śpiworek do wózka, czy miękką wkładkę. Ja osobiście jestem fanką mufki. Zobacz i wybierz!
Hej !Hej, ja jestem niedaleko bo Gądów![]()
W 13Hej !Faktycznie ta sama strona. W którym tygodniu ciąży jesteś ?
![]()
Tak w marcowkachW 13termin na początku lutego. Ty z tego co widziałam w marcówkach jesteś
![]()
Naprawdę? Czytałam, że jest jakiś nikły procent na zajście przy tabletkach,ale wydawało mi się ,że przy odpowiedzialnym stosowaniu raczej nie ma na to szans.Tak u mnie pierwsza ciążaw dodatku z zaskoczenia, bo brałam tabletki antykoncepcyjne, ale bardzo się cieszymy, choć w planach było dopiero za rok
![]()
Najwidoczniej los tak chciałNiby miałam jakaś biegunkę w międzyczasie, ale nie była w trakcie teoretycznych plodnych ani nic (może mimo to wchłanialność była mniejsza?)ale też miałam spore wahania hormonów tarczycy, więc może wszystko na raz się zebrało, nie mam pojęcia
na pewno nic nie pominęłam i miałam nastawiony budzik żeby nie zapomnieć więc zawsze o tej samej porze
też się zastanawialiśmy jak to możliwe i ja się na początku wkurzyłam i jak się dowiedziałam to płakałam
natomiast mój facet ucieszył się od samego początku i od tej pory przeżywa drugą młodość i cały w skowronkach lata
W każdym razie będzie maleństwoa jutro mam prenatanle i mam nadzieję się dowiedzieć czy będzie syn czy córa
![]()
Autor | Podobne tematy | Forum | Odpowiedzi | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wrocławskie HOSPICJUM PERINATALNE | Wrocław | 0 | |
![]() |
Warszawskie brzuchatki 2012 | Warszawa | 23 | |
![]() |
Mamusie i Brzuchatki z Irlandii | Mamy z różnych miejscowości | 1 | |
![]() |
Wrocławskie żłobki - opinie | Wrocław | 99 | |
A | Cześć Wrocławskie Mamusie! | Dzieci urodzone w lipcu 2005 | 0 |