reklama

Wrzesień 2009

AHOJ WRZEŚNIÓWKI!!!
Normalnie tęskniłam wczoraj za Wami podczas tych naszych zakupów dzidziowych!!:tak::tak::tak:
Bereshka gratuluję i witam na swiecie kolejnego wrześniowego bobaska!!
TolaLee nie wchodż wiecej na tego You tuba...można sie na prawdę podłamać. ja chwile spojrzałam i wiem, ze juz nie chcę. Najważniejsze, że przy swoim porodzie nie będę oglądała to wszystko z calkiem innej perspektywy ;-);-)
A co do naszych zakupów to jestesmy z moim M z siebie dumni. Załatwiliśmy wszystko...kupilismy wanienke i przewijak w jednym. Lekki mozna go wszędzie postawić i ma sporo miejsca na kosmetyki, pieluszki itd...
Kupilismy tez resztę brakujacych ubranek, kocyki, dodatkowe przescieradełka i kilka małaych drobiazgów. I taki rewelacyjny leżaczek...jestem przeszcześliwa. Poniewaz na pierwsze tygodnie mamy kołyske z lóżeczkiem jeszcze poczekamy
A co najwazniejsze zdecydowalismy sie na wózek...a to była dla nas najtrudniejsza decyzja. Quinny Buzz...śniłam o nim całą noc z tego przejęcia. Teraz nawet jak Mała bedzie musiała przyjść na świat wczesniej jestesmy gotowi.
Od poniedziałku wielkie pranie, prasowanie i sprzątanie...ale sie cieszę!!
Spokojnej niedzieli dla Was kobietki!!:-D:-D:-D

reklama
oto pokoik Zalci :-)
7b4bcc45726c4bddmed.jpg

i jej śliczny rożek(becik):tak:
e89c482b7b85e349med.jpg

Bershka gorące gratulacje :)
to mamy drugą mamusię może teraz się to ruszy co dziewczyny?
witam w niedzielne popołudnie. ja trochę zmęczona znów niewyspana ale to już norma, więc da się przywyknąć. pod prześcieradło założyłam dzisiaj podkład taki jak w szpitalu dają (albo trzeba samemu przynieść) tak w razie jakby wody chlupnęły :)
obiadek się robi już a potem odpoczynek mały bo mnie strasznie pobolewa podbrzusze ostatnio.
Milutkiej niedzieli wszystkim życzę:tak:

Hej
ja juz tez jestem w 34tc-czyli moe sie zaczac;)!!!
Ja tez becika nie mam- mam kocyki i rozek w TKMax udalo mi sie dostac-ale nie wiem czy zda egzamin
ja filmow nie ogladam o porodzie!i tak mam stracha-najbardziej ze zaczniesie zaraz moj porod....a chcialabym w terminie-czyli jeszcze 5-6 tygodni....
milego dnia

Makta- myślę, ja też nie mogłam becika znaleźć. W TK- Max widziałam z materiału, bawełniany, ale to tylko taki do zawinięcia szczelnie noworodka. Mam z Pl., kupili niebiesko żółty :-) , w sumie to kolor bez znaczenia.
Na razie nie rozkładamy łóżeczka, M rozłoży i przygotuje wszystko jak będę w szpitalu.Była już próba generalna składania, wieszania zasłonek itd. Wiem , że poradzi sobie. Zostawiłam też listę co ma zabrać do ubrania dla mnie do wyjścia. Cały czas powtarza, że wie i sobie poradzi. Zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry