reklama

Wrzesień 2009

Violusia nie ma za co:-)
Dzisiaj jakoś tu pusto albo mam takie wrażenie... chyba każda mama korzysta z ostatnich chwil swobody :-) ja dziś jadłam chickenburgera i frytasy bo to też ostatki takiego jedzenia :sorry2: wiec korzystam ile wlezie
Teraz oglągam na YT kąpiele noworodków:tak: i jakoś tak mi dziwnie jak sobie pomyśle ze juz niedługo ja tak bede małego kąpac:-) dziś z M cały czas rozmawiamy o dzidziulku i już chyba razem tak się nie możemy doczekac tego szkrabika małego co nam troszke w życiu pozmienia hehe:-):-):-):-)

reklama
Hej dziewuszki, witajcie niedzielnie :)
Bershka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!
My dziś z mężem postanowiliśmy uczcić wspólne urodzinki (mamy w odstępie 2 tygodni) i zaprosiliśmy rodzinkę na obiad do restauracji. Było taaaakie pyszne jedzonko :-D, że jedliśmy i jedliśmy i jedliśmy, aż do wypęku. No i obiad był o 14, a ja do teraz nie umiem do siebie dojść, taka jestem obżarta, już herbatkę miętową wypiłam i dalej jestem napchana jak świnka.... Nie był to dobry pomysł tak się napchać :crazy:
Ciekawe, jakieś prądy chodzą między nami - wrześniówkami - też się wczoraj wzięłam za oglądanie filmików na youtube, zaczęłam od kąpieli, oglądałam też niemowlaczki na basenie, bo strasznie mnie to kręci i mam nadzieję chodzić z moją maleńką jak tylko będzie to możliwie (czyli od jakiego 3. m-ca), a na koniec zapodałam sobie poród. I wiecie co, myślałam, że gorzej zareaguję. Nie zaczęlam się bardziej bać, jedynie stwierdziłam, że to strasznie nieładnie wygląda i cieszę się, że będę po tej drugiej stronie :-) i męża też tam przytrzymam. Dziwię się trochę tym tatusiom, co są w stanie filmować poród, zaglądać w to krocze.. brr... nic to fajnego nie jest. Takie sobie moje przemyślenia...

Witam! :tak:
Bershka gratuluje i zdrowka zycze :-D
Violusia przesliczny ten kącik :-D:-D:-D

ale sie dzisiaj wybyczylam :-D:-D:-D za wszystkie czasy chyba :-D miednica troszke mniej boli wiec nawet spacerek zaliczylam bo pogoda piekna :tak:

I ja sie witam popołudniowo...
Faktycznie spokojna ta niedziela na tym naszym forum.
Ale generalnie zawsze w weekendy jest spokojniej. Życie rodzinno-weekendowe.:tak::tak::tak:
A ja dzisiaj skreslam ze swojej listy rzeczy które muszę jeszcze zjeść przed porodem wykreślam kebaba :-D:-D
Wlasnie skończylam go jeść i jestem pełna i mam dość więc spokojnie w najblizszym czasie nie wpadnie mi do głowy na niego ochota...:rofl2:
A od jutra sprzątanie i przygotowywanie mieszkanka na pojawienie sie malego przybysza. Ale jestem podjarana:-):-):-)

Jak wrażenia z Walii Princi??
My po wczorajszych zakupach dzisiaj trochę wieczorem opadliśmy z sil...:rofl2::rofl2:
i tak sie turlamy po kana[pie przed telewizorem starając sie podjąć decyzje co do koloru wózka...:-)
ciągle jakies decyzje przed nami:tak::tak:

Witam mamusie :happy: nie bylo mnie tu 2 dni a mialam wrazenie jakbym czytala posty po co najmniej tygodniu ;-) oj ciezko tu zrobic przerwe bo pozniej sporo do nadrobienia :happy: Widze ze wy teraz wpadlyscie w wir przygotowan ja juz mam wszystko za soba i sie teraz szwedam z kata w kat juz popralam ostatnie rzeczy czyli posciel z kolyski i duzy koc teraz czekam az mi przyjdzie zelazko z allegro i poprasuje :happy:
Ja juz zaczelam 37 tydzien :tak: jeszcze 7 dni i bede spokojna i niech sie dzieje co chce :happy: A co do tego obnizenie brzucha to nawet nie wiedzialam ze to chodzi o to zeby sie reka miedzy biustem a brzusiem zmiescila mi sie juz nawet dwie mieszcza :-D oczywiscie jak mam biustonosz bo bez to chyba juz nigdy mi sie tam nic nie zmiesci :-D

reklama
liiiviiia
no raczej ze stanikiem, bo bez stanika to chyba zadnej z nas juz sie raczki nie mieszcza pod biustem :-D:-D:-D:-D

mi sie brzuszek opuscil juz jak ostatnio bylam i ginki, to bylo tydzien temu, wiec tylko patrzec az dzidzia wyskoczy :-D a moj przyjezdza za 2 tygodnie, moze na porod sie zalapie :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry