syla24
Fanka BB :)
Violusia nie ma za co:-)
Dzisiaj jakoś tu pusto albo mam takie wrażenie... chyba każda mama korzysta z ostatnich chwil swobody :-) ja dziś jadłam chickenburgera i frytasy bo to też ostatki takiego jedzenia
wiec korzystam ile wlezie
Teraz oglągam na YT kąpiele noworodków
i jakoś tak mi dziwnie jak sobie pomyśle ze juz niedługo ja tak bede małego kąpac:-) dziś z M cały czas rozmawiamy o dzidziulku i już chyba razem tak się nie możemy doczekac tego szkrabika małego co nam troszke w życiu pozmienia hehe:-):-):-):-)
Dzisiaj jakoś tu pusto albo mam takie wrażenie... chyba każda mama korzysta z ostatnich chwil swobody :-) ja dziś jadłam chickenburgera i frytasy bo to też ostatki takiego jedzenia
wiec korzystam ile wlezieTeraz oglągam na YT kąpiele noworodków
i jakoś tak mi dziwnie jak sobie pomyśle ze juz niedługo ja tak bede małego kąpac:-) dziś z M cały czas rozmawiamy o dzidziulku i już chyba razem tak się nie możemy doczekac tego szkrabika małego co nam troszke w życiu pozmienia hehe:-):-):-):-)
, że jedliśmy i jedliśmy i jedliśmy, aż do wypęku. No i obiad był o 14, a ja do teraz nie umiem do siebie dojść, taka jestem obżarta, już herbatkę miętową wypiłam i dalej jestem napchana jak świnka.... Nie był to dobry pomysł tak się napchać 

nie bylo mnie tu 2 dni a mialam wrazenie jakbym czytala posty po co najmniej tygodniu ;-) oj ciezko tu zrobic przerwe bo pozniej sporo do nadrobienia