Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do takich wspomagaczy porodu jestem zdecydowanie na nie!!!!! i nie tylko dlatego ze mogłoby mnie porozrywac czy coś w tym stylu tylko niemogłabym znieśc ze moje dziecko ciągną za główkę

pyszne spagetti mmmniaaaammmm

Teoretycznie, a kolezanka urodzila 2 tyg po terminie, 4 kg chlopca... i chyba nie zauwazyli,ze jest duzy.. bo popekala cala..Ja tam wole dmuchac na zimne..;-)princi-a mi ostatnio polozna powiedziala ze jak widza ze dzidzius duzy i ze kobieta moze popekac to nacinaja, ja w moim planie porodu pisze ze jak bedzie potrzeba to chce byc nacieta
U mnie w rachube wchodzi tylko gaz z tlenem, ktory albo mnie rozsmieszy albo nie hahaNo Drodka dzięki za podpowiedź bo ja właśnie się zastanawiałam nad ZZO. Teraz chyba sobie odpuszczę...a wiesz może jakie są jeszcze inne alternatywne znieczulenia??

Kolezanka mowila,ze ona nic nie czula... ZZO nie wchodzi w rachube wlasnie ze wzgledu na skurcze i tp a jest jeszcze tu taki jeden w noge zastrzyk, ale druga kolezanka mowi,ze ja cala powyginalo od tego i czula sie jak sparalizowana.. ze chyba nie dla niej... to tez nie bede probowac
Gaz z tlenem.. jak podziala to dobrze, jak nie to trudno..