reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2009

Chyba będę musiała się z wami pożegnać;( byłam na badaniach i źle wyszło badanie moczu i usg. Serduszko nie bije i wygląda tak samo jak 2 tyg temu;( 13-tego idę na wizytę kontrolną i jak będzie tak samo to kierują mnie do szpitala.. ale wam zazdroszczę:(

przykro mi:(

reklama
A to dziewczyny moj brzuszek naczczo...wieczorem w wiekszych rozmiarach i troszku sie martwie bo 90 w pasie a na liczniku wagi 0,5 kg do przodu czasem pokazuje 1kg eh a w pracy sie kryje z ciaza, teraz tydzien na L4 jak wroce nie wiem ... wywala mi okropnie a na zdjatku i tak wyszedl mniejszy niz jest :D

Mam takie pytanko kto robił badania na różyczkę , cytomegalię i tokso?? Mam pytanko bo dopiero za tydzien dowiem sie co te wyniki oznaczają ale może Wy coś wiecie: różyczka IgG 73.2 UI/ml dodatni IgM 0.099 ujemny; toxoplasma gondii IgG 29,6 UI/ml dodatni a cytomegalia IgM 0.118 ujemny bo IgG będzie dopiero w czwartek:(

ja robilam i tylko mam toxo wiec mam uwazac na kota :)) i surowe mieso

Chyba będę musiała się z wami pożegnać;( byłam na badaniach i źle wyszło badanie moczu i usg. Serduszko nie bije i wygląda tak samo jak 2 tyg temu;( 13-tego idę na wizytę kontrolną i jak będzie tak samo to kierują mnie do szpitala.. ale wam zazdroszczę:(

To moze jeszcze za wczesniej na serduszko a w ktorym tygodniu poszlas i co z wynikami moczu?? Eh bardzo mi przykro :(((

Kroptusia, fajniutki masz brzusio:-):-)!!!! U mnie w pracy też nic nie wiedzą, ale im powiem w piątek. Siedzę na zwolnieniu więc będę musiała to zrobić. Na szczęście jesteśmy chronione od pierwszego dnia ciąży i to jest duży plus.

Kroptusia, fajniutki masz brzusio:-):-)!!!! U mnie w pracy też nic nie wiedzą, ale im powiem w piątek. Siedzę na zwolnieniu więc będę musiała to zrobić. Na szczęście jesteśmy chronione od pierwszego dnia ciąży i to jest duży plus.

No ja jestem w kiepskiej sytuacji...Od 2 lat czekalam by nie zmieniac pracy i pierw urodzic dzidziusia by miec macierzynski i wychowawczy...jak nic nie wychodzilo (a w pracach byl stres i mobing a zreszta szkoda slow nie wytrzymalam psychicznie) zlozylam wypowiedzenie i przenioslam sie do nowego dzialu (nowa praca, dyr, obowiazki i koledzy) od 01 stycznia. Wtedy tez sie dowiedzialam ze bedzie fasolka :) wiec umowa mi sie konczy w maju i pewnie koniec mojej pracy, ochrona co najwyzej do dnia porodu i tyle :(

Dostałam jakiegoś plamienia :sad: Zauważyłam brązowo czerwone plamki na matkach bardzie brązowe niż czerwone.:sad: Jestem załamana i wystraszona.:sad: I jeszcze do gina nie mogę się dodzwonić,cały czas próbuję.:sad:

Alex 91 spokojnie. Grunt to spokój. Moja koleżanka ma zagrożoną ciąże i cały czas plami. Idź natychmiast do lekarza. Da Ci odpowiednie lekarstwa i będzie dobrze. Myślę, że jak się objawy nasilą wzywaj pogotowie.

reklama
Dostałam jakiegoś plamienia :sad: Zauważyłam brązowo czerwone plamki na matkach bardzie brązowe niż czerwone.:sad: Jestem załamana i wystraszona.:sad: I jeszcze do gina nie mogę się dodzwonić,cały czas próbuję.:sad:

Jak sie nie dodzwonisz jedz na pogotowie, lepiej dmuchac na zimne...a masz bole brzucha :(( Dzis jakies fatum wlasnie dziewczyna na sierpniowkach napisala ze stracila malucha w 12 tyg tfu tfu tfu tfu lepiej dmuchac, ja mialam skurcze od razu gin kazal przyjechac do siebie do szpitala...Trzymam kciuki moze poprostu wystarczy duphaston

Do góry