reklama

Wrzesień 2009

Witam południowo!

Ja dzisiaj wstałam z mega bólem kręgosłupa. Po kilku proszkach zaczęło przechodzić. Jednak jestem strasznie śnięta. Adaś z tego wszystkiego zabrał małą na przejażdżkę rowerową. Widziałam, że trochę zaczął panikować, że to niby już. I wolał zwiać. Zaraz idę posprzątać kuchnię i obiadek zrobić. Skurcze pojawiają się co jakiś czas, ale co tam. Raczej są z tych przepowiadających. Mała nadal się rozciąga powodując okropny ból. Poczytałam o porodach sierpniówek i poprawił mi się od razu humor.

reklama
Witam się i ja:tak: obudziłam się dziś o 9:30 a w łóżeczku leże do tej pory;-) ale zaraz wstaje i idę budyń zrobić bo naszła mnie ochota po śniadanku.
Ja również nie dostałam karty ruchów, ale mam zwracać uwagę na ruchliwość dzidziusia i jakby coś mnie niepokoiło to mam jechać na ktg.
Dzis 23.08 a wiec to jeden z moich terminow wg. USG, ale nic sie nie zapowiada:confused:
nastapny to 25.08 i 28.08 a wg OM 02.09 zobaczymy czy ktorys termin bedzie trafny.
Zmykam bo slinotoku dostaje na mysl o budyniu:-D

U mnie z tą kartą ruchów było pilnowane w 1 ciąży, teraz lekarz stwierdził, ze mam sama piilnować ruchów i w razie co podjechać na ktg jak będą słabe, tak więc zazwyczaj sprawdzam jak Maluszek się rusza jak się przebudzę, jak niedaje znaków to po śniadanku i z raz w ciągu dnia i wieczorkiem też, jak mnie coś niepokoi to naprawdę je liczę.

A co do miarki, to ja dziś też sięgnęłam.........122cm na wysokości pępka, jeszcze trochę i sie w futrynę nie zmieszczę;)

ha ha witaj w klubie..ja też 122 cm

dzisiaj lenimy się..
skurcze mam ale te przepowiadające.. właśnie idę pod prysznic bo coś długo trzymają:tak:

reklama
Tak mnie dzis zaczelo zastanawiac ... Bo ja nosze okulary niby mala wada -1,75 ale czy gin nie powinien mnie wyslac do okulisty cze nie ma jakichś przeciwskazan do rodzenia?? bo cos slyszalam ze to zalezy od siatkowki czy delikatna czy nie a do tej pory nawet mnie nie zapytal o okulary :confused: czy ktoras z was nosi okularki z podobna wada ?? bo sie teraz boje zeby cos mi tam przy porodzie sie nie stalo no ale chyba jakby sie gin obawial to by cos mowil ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry