Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Hey dziewczyny byłam na tym USG, ale teraz to jeszcze dziwniej się czuję
Najpierw ginka zapytała mnie czy nie miałam jakiegoś krwawienia, bo chyba nie umiała Maleństwa znaleźć, no ale w końcu znalazła...Maluszek jeszcze bardzo malutki i tylko mała plamkę było widać, więc nawet fotki nie mam i powiedziała, że muszę przyjść za jakiś czas i dopiero wtedy będzie lepiej widać..no i jakaś jestem przybita po tym badaniu...
strasznie się bałam, że mi powie, że Dzidziusia wcale nie ma

Najpierw ginka zapytała mnie czy nie miałam jakiegoś krwawienia, bo chyba nie umiała Maleństwa znaleźć, no ale w końcu znalazła...Maluszek jeszcze bardzo malutki i tylko mała plamkę było widać, więc nawet fotki nie mam i powiedziała, że muszę przyjść za jakiś czas i dopiero wtedy będzie lepiej widać..no i jakaś jestem przybita po tym badaniu...
strasznie się bałam, że mi powie, że Dzidziusia wcale nie ma

a jak długie miałaś cykle ????? może nasze ciąże sa młodsze niz sądzimy , wiec trzeba czekać na kolejna wizyte a wszystko będzie dobrze 
wiesz ja miałam bardzo zróżnicowane cykle, bo długo trenowałam i wahały się od 25 do 39 dni
jestem8ti4 dni w ciazy czy którąs już w tym czasie przestawały bolec piersi? martwie sie bo wczoraj zauwazyłam jakis brazowawy sluz zadzwoniłam do ginki i mam dzis przyjsc na wizyte - a ja sie panicznie boje ze cos zlego sie stało i po raz kolejny moge stracic dzidzie
. no i mam wrazenie ze piersi mnie mniej bolą..