reklama

Wrzesień 2009

Liiiviiia-pamiętaj, że jestem Twoją konkurentką...w tym serialu ihihihih:-D
ja też biorę udział w nagraniach "wyjście z wanny"..... gram...w nim..wieloryba....:-D:-D:-D

Jeśli chodzi o płacz- to ja też płaczę z byle powodu- albo i nawet wtedy kiedy tego powodu nie ma. A jak widzę programy z cyklu-rodzi się dziecko-to łzy mi rzęsiście kapią:tak:

Uroki ciąży...:-D

Teraz przypomniało mi się- jak Wasze brzuszki wytrzymują ten 9 m-c? Czujecie naciągniętą skórę? Macie rozstępy?

reklama
Karotka- jesteśmy już na finiszu-damy radę..choć nie wyrzekam się, że mogłoby już nam ulżyć:tak:
Co do słodkości-to mam własnie taki plan, żeby wysokoczyć po coś słodkiego:-D. Też mi się własnie zachciało:tak:

Hihihih..serialowe role są dobre;-):-D
Ja jak w nocy się przekręcam to tapczan aż chodzi cały:-D..nie wspomnę o złowrogim trzeszczeniu-jakby się miał rozsypać za chwilę. To byłoby dopiero zabawne, gdybym wylądował na podłodze z M....:-D

u mnie podobno nie widać że za 9 dni termin mam na poród, brzusio nie na ciągnięty a w pępku jakieś 110 cm, jak stoję tyłem do publiczności to nawet nie widać że ja ciężarówka :tak:

Aż chwyciłam za miarę:-)
W biuście równe 100 cm
na wysokości pępka 116 cm....uuuuu:baffled:
biodra 112 cm....
Rozstępów nie dorobiłam się-ale brzuch czuję, że mam rozciągnięty jak bęben turecki.:-D

Taaaak...te nasze wyczyny sa rewelacyjne.
dla mnie najgorsze jest wstawanie w nocy z łózka do wc.
Ile ja sie namęcze, najeczę, nawzdycham...faktycznie komedia.:-D:-D
A najlepsze jest to ze ja juz zapomniałam jak to lekko mozna było wyskoczyć z łózka przed ciążą.
Teraz każdy ruch to mega wyzwanie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
wrrr...dzwoniłam do M- a on za każdym teraz razem jak odbiera od razu pyta- "rodzisz już?":wściekła/y:ale mnie to wkurza...nie można po prostu tak zadzwonić? Musi to już tylko oznaczać poród?:angry:
I najlepszy tekst jak widzą Cię znajomi na mieście- "jeszcze nie urodziłaś?":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NIE!!! Będę jak słonica chodziła! O!:-D 2 lata!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry