Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już właściwie mogę dzisiaj - mąż wraca za niecałą godzinkę- spełniłam daną obietnicę to mogę się rozsypać

Ja juz po usg, mala glowa do dolu![]()

hej
ty jestes po USG?to chyba prywatnie bylas bo w UK to USG w 20 tc jest ostatnim z tego co wiem?![]()

Też bym już chciała od gina usłyszeć,że właściwie mogę już jechać na porodówkę,ale nie dość,że jak na razie CISZA i wszystko stoi w miejscu niczym słup,to jeszcze ja jakoś tak czuję,że rzeczywiście jeszcze chwila....
A cierpliwość nie należy do moich najmocniejszych cech.
Zwariuję chyba jutro na tej patologii...I jak sobie pomyślę,że to na finiszu już,to mnie po prostu trafia... Jak mus,to mus, dzidzia najważniejsza,ale...no na pewno wiecie o co chodzi.
Pocieszam się tym,że przynajmniej jeszcze mogę jeść to,co mi się żywnie podoba,bo potem chyba już nie bardzo...

Byłam dziś na usg nie u mojej doktor prowadzącej tylko raz w miesiącu należy mi się usg w prywatnej klinice zakładu pracy więc pomyślałam skorzystam.U mojej doktor byłam w zeszłym tygodniu w poniedziałek i było wszystko ok.
Główka na dole, wtedy był 37 tydzień kazała odstawić leki więcej się ruszać itd....potem umówiłam się z położną ,że jak do terminu czyli 16 września nic się nie zacznie to będziemy wywoływać;-).I miało być wszystko ok.
Od tygodnia więc zaczęłam normalnie się ruszać,spacerować,sprzątać ,prasować i czekałam pierwszych symptomów porodu..A dziś na tym usg okazało się ,że główka na górze!!!!!!!

a ,że to 38 tydzień to ten lekarz wypisał mi skierowanie do szpitala żeby mi ustalili termin C E S A R KI!!!!!!!!