Nektarynka
Fanka BB :)
Kochane pisalam cis do Kroptusi i otrzymalam..
"Czesc. Przepraszam ze sie nie odzywam, ale jestem w szpitalu z małym ok ale ja mam przeboje. Wczoraj dostałam silnego krwotoku z rany okazało się ze peklo jakies naczynir i zrobil sie krwiak, duzo pisac, wystraszylam sie bo wszystko we krwi i nie mogli zatamowac mimo ze zglaszalam sulny bol potraktowano mnie z gory jak histeryczke ze przesadzam a potem sami panikowali. Do tego mam problemy z karmieniem, mały pogryzł do krwi i nie moge karmic. Pozdrow dziewczyny"
"Czesc. Przepraszam ze sie nie odzywam, ale jestem w szpitalu z małym ok ale ja mam przeboje. Wczoraj dostałam silnego krwotoku z rany okazało się ze peklo jakies naczynir i zrobil sie krwiak, duzo pisac, wystraszylam sie bo wszystko we krwi i nie mogli zatamowac mimo ze zglaszalam sulny bol potraktowano mnie z gory jak histeryczke ze przesadzam a potem sami panikowali. Do tego mam problemy z karmieniem, mały pogryzł do krwi i nie moge karmic. Pozdrow dziewczyny"

Mam nadzieję, że to po prostu to osławione oczyszczanie się organizmu, a nie jakieś grypy żołądkowe! 
czekałam wczoraj na skurcze doczekałam się tylko 4 + paraliżujący ból kręgosłupa hmm co i ustąpiło po 22 wykończona i głodna poszłam spac... jeszcze od wieczora była druga częśc czopu i nic tak więc sobie pewnie poczekam razem z Olghą:-) bo przecież macie racje ze nie mogę się w kolejke wpychac
-a właściwie mam 2 domy na głowie:-(-moich rodziców(wyjechali do Belgi i zwierzyne musze wypuszczać i dokarmiać)oraz domek w którym mieszkam ze swoim Miśkiem

dopiero byl poniedzialek i sie martwilam ze tyle jescze do piatku odliczajac do poniedzialkowej wizyty a tu juz
oby tylko cale zycie tak nie uplynelo ....