reklama

Wrzesień 2009

ja mam na 09.09.09- taki fajny termin-więc nóżki razem;-)

Ja też bałabym się rodzić w domu- a co do poród ileś tam lat temu- tych babcinych- to wtedy własnie myślę była przez to największa umieralność. Bo co taka akuszerka w domu mogła porodzić przy powikłaniach?

reklama
Ja sie urodzilam w wakacje i cale dziecinstwo przezywalam ze nie moglam w dzien urodzin przyniesc cukierkow do szkoly czy przedszkola :-D albo byc zwolnionym z klasowki czy pytania bo tak w liceum sorki robily ;-) albo nawet tortu na 18 nie mialam jak przyniesc :-D to niech sie to dzieciatko cieszy ze mu w przeszkolu czy szkole sto lat beda spiewac ;-)

No tak, to prawda z tymi życzeniami i tortem. Tylko Mamusie muszą wtedy kupować tutki cukierków dla dzieciaków z klasy...:dry::-D....

Tak jak moje urodzinki- to zawsze robiłam ognisko lub grila- łącząc jednocześnie pożegnania lata i wakacji:-D:-D:-D

ja kiedys ogladalam taki film ze dziewczyna rodzila w domu w basenie, wookolo pelno ludzi, mama, tata, 3 braci no i partner dziewczyny

w szoku bylam jak w pierwszej fazie jej bracia powchodzili do niej do tego basenu i sobie tak z nia siedzieli

Anek- to już jak prawie kazirodztwo..;-)

A co do daty 09.09.09 -fajna..choć niektórzy mówią, że jakby te 9 odwrócić do góry nogami, to same 6....i mały diabełek będzie z Dzidzi;-):-D

Jesli chodzi o porod, nie chcialabym rodzic przy calej rodzinie:no:mam mozliwosc rodzenia przy 3letnim synku ale nie chce, nie moglabym;-)

A co do daty porodu, nie mam swojej wybranej,:-p niech synek sam zadecyduje, wazne zeby urodzil sie zdrowiutki :tak:

wy w lodowce siedzicie:-D:-Da mnie dzis zgaga zywcem zjada:wściekła/y:juz nie moge, nie mam sily:angry::angry:mezus mowi ze to od 3 dzisisejszych paczkow i duzego kubusia:confused:

reklama
Liiiviiia myślisz, że dobrze robimy chcąc rodzić na Jaczewskiego? Napisz co Cię skłoniło do tego szpitala, a tak poza tym to chyba mamy podobny termin, ja 36 tydz.:tak: Oj jak tak piszecie o tych plackach ziemniaczanych to aż mi ślinka cieknie . . .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry