reklama

Wrzesień 2009

reklama
oj nie dogodzisz ciężarówkom :-D elaine to ten przeznaczony dla Ciebie mogę wziąć ja :tak: poświęcę się :-D:-D a z tego co kojarzę coś dziewczyny tu mówiły że bez czopu jeszcze z 2 tygodnie można pochodzić? czy coś pokićkałam? tylko ostrożnie z porządkami - a ja idę chyba łazienkę wyszorować :-):-)

ja mam jeszcze taka stara sokowirowke co PRL pamieta :-D wiec jak ja szlag trafi to mala strata ;-)

elaine to ja chetnie wezme dwa ;-) nie martw sie rownie dobrze mozesz na dniach wyzdrowiec a porod byc za tydzien wiec akuracik :tak: a tak bys wyzdrowiala i nadal tego czopa wygladala ;-)

ja tez nie wygladam czopa-ale cos mi sie wydaje ze w moim przypaku on sie strzepi:sorry2: tylko ze sama nie wiem czy to to czy nie to-i tak sobie czekam na skurczyki;-)

ostatnio jak mialam takie mocne bole z tymi klociami - to tak sie wystraszylam ze od tej pory to mam tylko nieregularne stawianie sie brzuszka, ciekawe czy ze strachu przed porodem mozna go zatrzymac - bo jezeli tak to ja nie urodze:szok:

Soyyo- tak, własnie czytam na ten temat. Po odejściu czopa można ze dwa tyg pochodzić jeszcze, albo też w ciągu kilku dni urodzić. Ja tam nóżki trzymam razem - i mam nadzieję, że w terminie. To chyba przez ten mój kaszel wyleciał...mięśnie brzucha za bardzo pracują. A lekarka mi to wykrakała....:baffled:
No, chyba, że Dzidzia mi zrobi niespodziankę..i na jutro się szykuje- w moje urodzinki:-D:-D:-D

Ja was na serio nie rozumiem z tym sprzataniem :-D chyba z jakiejs innej planety jestem... ciagle ktos pisze ze idzie szorowac lazienke czy kuchnie czy cos tam a ja sie ledwo ruszam ledwo wstaje a jak sie schyle do mycia glowy to pozniej chodze garbata bo plecy bola jak prostuje :-) a wam sie chce szorowac wszystko ;-) jedynie prasowalam z wielka checia ale to tylko dlatego ze kupilam nowe zelazko :-D teraz juz odpedzam te mysli i udaje ze nie widze tych pomietych ubran :happy2: mialam zajzec jeszcze do torby i pouzupelniac co tam brakuje i patrze na nia juz z tydzien i sie nie moge zmobilizowac

fajny prezencik ale niech lepiej poczeka 1 dzień bo później będziecie razem wyprawiać? a tak to 2 imprezki pod rząd a nie 1 dnia 2 :-D ja np. się już całkiem ustawiłam :-) urodzinki mam 2 czerwca i prezenty zawsze były 2 nie pod rząd bo 1 Dzień Dziecka :-D:-D moja chrześnica nie lepiej zrobiła (córa siostry) urodzinki ma 7 grudnia a 6 są mikołajki :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry