reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Syla to moze pomoze to:wyczytalam to w necie;-)

- stymulacja sutków przed porodem – to metoda (niekoniecznie przyjemna, bo pod koniec ciąży sutki są tkliwe) na przyspieszenie produkcji oksytocyny – hormonu, który stymuluje skurcze macicy.
- ruch przed porodem – nie szoruj podłóg i nie wieszaj firanek, ale porządny spacer (a zamiast windy schody) może skłonić macicę do pracy, dziecko zaś do przyjścia na świat.

Ale sie najadlam :tak: czuje sie dzis jak Etna przed wybuchem :-D taka mialam ochote na kakao i chalke z maselkiem :sorry: a teraz sie ruszac nie moge ... Tak sobie dzis myslalam o jedzeniu i zastanawia mnie jedno ze nie znamy dnia porodu i mozemy sie wtedy najesc ostrych rzeczy a jeszcze tego samego dnia dzidzie karmic no i na drugi dzien itd te pierwsze karmienia nie zaszkodza malenstwu jak w dzien porodu sie czegos mama najje???
Ja niestety z sexioru musialam zrezygnowac w polowie ciazy :sorry: to sie nazywa wyposzczenie :-) mialam nisko lozysko ale teraz jest juz na miejscu.Myslicie ze jak tak jest to juz moge cos nie cos ??? wiem ze najlepiej gina spytac ale teraz to juz i tak mi 2 dni zostalo tylko w sumie ja nie chce nic przyspieszyc ale jesli bez "finalu" to sam stosunek tez przyspiesza?? albo orgazm ??
Biedny ten moj mezulek ;-) a czy sex analny moze szkodzic w ciazy??

reklama
Elunia twój Eryczek to mężczyzna z zasadami pewnie ma zaplanowane kiedy chce poznac rodziców a ty mu planów nie zmieniaj:-):-):-):-) ach te mamuśki:-D:-D:-D

A to ja już się biorę za sutki hehe:-D:-D:-D:-D:-D później cieoły prysznic:tak:

Do góry