dziś wszyscy dzwonią pytają się czy już urodziłami mówią mi żebym się pośpieszyła
żebym ja mogła!!!!! wrrrrr
![]()
kochana sex sex sex
;-):-)u mnie sie udalo
powodzenia...;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś wszyscy dzwonią pytają się czy już urodziłami mówią mi żebym się pośpieszyła
żebym ja mogła!!!!! wrrrrr
![]()
;-):-)u mnie sie udalo
powodzenia...;-)kochana sex sex sex;-):-)u mnie sie udalo
powodzenia...;-)
ale ja już bez czopa to niechce narażac dzidzi na infekcje :-(
skurczyki są ale nieregularne i słabe
ja mam taką piłke jak mają w szpitalach - nabyłam w ciazy z mikim... i od dzis zaczełam jej uzywac... :-)
super sprawa
hehe bo u mnie to wszystko po seksiku boleć przestaje 

Elunia na pewno to wyjdzie dzidzia kiedy bedzie sama chciala![]()

hehe
czuje sie dzis jak Etna przed wybuchem
taka mialam ochote na kakao i chalke z maselkiem
a teraz sie ruszac nie moge ... Tak sobie dzis myslalam o jedzeniu i zastanawia mnie jedno ze nie znamy dnia porodu i mozemy sie wtedy najesc ostrych rzeczy a jeszcze tego samego dnia dzidzie karmic no i na drugi dzien itd te pierwsze karmienia nie zaszkodza malenstwu jak w dzien porodu sie czegos mama najje???
to sie nazywa wyposzczenie :-) mialam nisko lozysko ale teraz jest juz na miejscu.Myslicie ze jak tak jest to juz moge cos nie cos ??? wiem ze najlepiej gina spytac ale teraz to juz i tak mi 2 dni zostalo tylko w sumie ja nie chce nic przyspieszyc ale jesli bez "finalu" to sam stosunek tez przyspiesza?? albo orgazm ??