Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ja się witam sobotnio- może za tydzień już będę Mamusią...;-)
hihihi
;-), słyszałam też wyjącą Sylę hihihi;-).
:-). Chociaż jedna z Nas się wzięła za poród hihihihih
;-). Bo my to takie leniuszki...hihihihihihi;-)
. 
chyba jeszcze przepiore posciel z kolyski
tak dla odswiezenia
. Na ławę rozłożyłam już śniadaniówki, żeby nie było widać kurzyku hihihi
. Trochę już ogarnęłam w domu więc mogę się pobyczyć;-)
.
Ale fajniutko! Masz zdjątka? Mogłabyś wkleić? też chciałabym....

Do tego doszedł ból ud po zewnętrznej stronie,zupełnie nie wiem z jakiego powodu,pobolały mnie trochę biodra i....miałam jeden taki skurcz jak na okres bolał,ale ponieważ nie jestem pewna,czy na epwno był,czy sobie to tylko uroiłam,to nic więcej nie mówię.
Poszłam siku....powiem wam,że od kilku dni "analizuję" czy to aby na pewno siku i jak dzisiaj zobaczyłam,że to prawie przezroczyste,to tak mi się dziwnie zrobiło,no ale pomyślałam,że to na pewno nie wody,bo by sobie leciały bez mojej ingerencji...
Z dnia na dzień jestem coraz bardziej niecierpliwa.

Yhy.Kurcze bo moje Kochanie mnie pyta co i jak a ja sama nie wiem i dla tego się pytamAha...któraś z was pytała o te wartości KTG; powiem szczerze,że też nie wiem jak to jest, bo u mnie ta skala kreseczki na skurcze była od 0 do 100 i miałam raz 10,a wczoraj np 25, ale nie wiem kiedy zatrzymują i jak oni to patrzą.![]()

. A co tam...jeden w tą czy w tamtą ;-).
. Kiedyś przy mocnym kaszlu myślałam, że poszły mi wody płodowe..ale to nie to było hihihihii