reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam weekendowo.
Wyspana, po śniadanku, ale z lekkim katarem i bólem głowy od wczoraj.Miodek, mleczko w pogotowiu.
Dziewczyny-te nabrzmiałe na dole to właśnie oznaki "zmiękczenia" tak mi Gin-ka powiedziała, że już wszystko spulchnione tylko czekać na poród i się oszczędzać. I oszczędzam się już dokładnie 2 tyg. , ale ja mam czas...
Oli-tydzień? Nieźle, u mnie wypuszczają na drugi dzień jak nie karmisz piersią, a za 2 dni , jak karmisz. Wg mnie za szybko-ale nie ja decyduję.
Elaine-ja zawsze mykę okna i pada, bo w sumie tu pada ciągle... więc nikt nie patrzy jak na idiotkę...
Dzisiaj zmykamy na zakupki, takie ostatnie polatanie po sklepach "na luzie".
Miłej soboty.

Właśnie zerknęłam w lustro- o Matko! Jak ja wyglądam! Zmykam sobie urządzić dzień piękności- bo teraz z takim wyglądem wygrałabym konkurs na zombie:-D;-)

Miłego dnia Babeczki! Wejdę tu trochę później! Miejmy nadzieję, że któaś z Nas dołączy jeszcze dziś do Szyszunki!;-):-D

elaine genialny pomysł z tym dniem piękności :-) Chyba dzisiaj też sobie takie coś zafunduję,ale wieczorkiem. Jak powiedziałam do babci,że chcę jeszcze odwiedzić kosmetyczkę na regulację brwi przed porodem,to popatrzyła na mnie jak na wariatkę i "Pogięło cię? Przed porodem?".:-D:-D
Boże....od rana mnie bolą okolice krzyża, nogi i teraz to już nawet wewnętrzna strona ud.:wściekła/y::wściekła/y: Że poród boli,to wiedziałam,ale dlaczego nikt mnie nie uprzedził,że jeszcze trzeba się trochę namęczyć przed,żeby nam za dobrze nie było????:crazy:

A właśnie,zapomniałam...czy mamy na naszym wątku temat w rodzaju "opisy porodów"??? Bo nigdzie nie widziałam, a w tych meldunkach i gratulacjach można się pogubić.:-D Tak pytam z ciekawości.

hej
Mili - ja tez jakos nie moge uwierzyc , ze w ciazy jestem- tzn wiem ze jestem i przygotowane mam wszystko wiem co trzeba robic co kupic itp ale jakos nie wyobrazam soebie ze w pewnym momencie pojde do spitala i wroce juz nie sama....a depresje zdarzaja sie i nawet dosc czesto- nie kazdy jest przygotowany do przewrotu w zyciu- wydaje nam sie ze jestesmy ale niestety bywa roznie
aby nas nie dopadlo

Z tym dniem piękności to dobry pomysł:tak: wczoraj późnym wieczorem zrobiłam dokładną depilację a dziś oczywiście można zrobic powtórke:eek: a wkurza już mnie to bo tez używam zwykłych jednorazówek po których też mam krostki :sorry:

ogólnie to jest dziś zimno:confused2: a ja czuje się jakbym miała @ i przechodziła ciężką grype. bolą mnie uda i biodra... czuje jakby mi się rozszerzały :crazy: wrrr ide pod kocyk bo wykituje :baffled:

wybory miss też oglądałam razem z M i moje kochanie stwierdziło ze te laski nawet chodzic ładnie nie potrafią i mówi no pokaż jak się chodzi laska :-D:-D:-D to mu pokazałam a co tam przecież potrafię hehe:-):-)

Ja tez bylam u kosmetyczki na regulacji brwi :tak: ale sie kobitka bala ze jej tam urodze az sie spieszyla :-D no a ja do niej ze bol musze cwiczyc :-)

Mam szybkie pytanko ... Pierzecie normalnie w pralce i wirujecie ochraniacze do lozeczka?? Bo nie wiem czy tak prac zeby ta wata czy tam silikon nie wiem co to w srodku dokladnie ale zeby mi sie to nie zbilo w jedno miejsce :confused: :confused: no i czy to normalnie suszyc czy lepiej w suszarce zeby tak rownomiernie ??

reklama
Mam szybkie pytanko ... Pierzecie normalnie w pralce i wirujecie ochraniacze do lozeczka?? Bo nie wiem czy tak prac zeby ta wata czy tam silikon nie wiem co to w srodku dokladnie ale zeby mi sie to nie zbilo w jedno miejsce :confused: :confused: no i czy to normalnie suszyc czy lepiej w suszarce zeby tak rownomiernie ??

To się pierze podobnie jak np kurtkę puchową albo poduszki ... wrzucasz razem z praniem do bębna piłkę tenisową albo dwie ... i wtedy nic Ci się nie pozbija.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry