reklama

Wrzesień 2009

Naftanalek ale Ty jesteś dzielna... Mnie aż dreszcz przeszedł od samego czytania...:szok:
Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło...
Życzę duuużo zdrówka Tobie i syneczkowi... Teraz już wszystko będzie dobrze, a czas wymaże wspomnienia tych okropnych chwil... :tak: ;-)

reklama
witam

ja nadal w dwupaku-to juz 5 dzien po terminie wyliczonym przez polozna-powiem szczerze ze stresuje mnie to bardzo-dzis rano wstalam juz o 5 rano i poplakalam sobie:zawstydzona/y: teraz juz lepiej...
jedyna pozytywna rzecz jaka wynikla z tego to fakt ze przestalam sie bac porodu i wrecz nie moge doczekac sie tych boli:zawstydzona/y:

naftanalek-dzielna dziewczyna z Ciebie-gratuluje syna i meza-tak ladnie Ci powiedzial jak sie obudzilas-bardzo wzruszjace-tez sie poplakalam

hej hej witam - u mnie też ciągle nic chociaż już się pozbyłam czopu i jakieś dziwne skurcze mam ale nieregularne

zobaczcie jaki fajny pomysł ktoś miał AutoViewer na pokoik dla dzidziusia, mój M. mi podesłał, szkoda że nie mam pokoiku oddzielnego dla dzidziusia, ale może uda się jakąś ściankę tu i ówdzie postawić i maluszek będzie miał swój kącik :tak:

No, fajnie to wygląda, kuzynka mojego męża tak pomalowała pokoik dla synka, zdolna bestia.:cool: Na żywo to chyba jeszcze lepiej wygląda niż na zdjęciach, a tematyka ta sama - Kubuś Puchatek :) Zbieg okoliczności?? No tylko, że jej synek właśnie skończył 3 latka :-)

Drodka- ja mam te skurcze przepowiadajace jakies 7-10 dni!czy to ma oznaczac cos konkretnego?bo polozna w szpitalu mi powiedziala, ze to znaczy ze bede rodzic-haha ale nie jest powieziane wcale czy jutro czy za 4 tygodnie!

pozdrawiam

Drodka- ja mam te skurcze przepowiadajace jakies 7-10 dni!czy to ma oznaczac cos konkretnego?bo polozna w szpitalu mi powiedziala, ze to znaczy ze bede rodzic-haha ale nie jest powieziane wcale czy jutro czy za 4 tygodnie!

pozdrawiam
A masz je kilka razy dziennie ? Bo ja też prawie od miesiąca mam i mi gin powiedziala że spoookooojnie urodzę w terminie

reklama
syla24... no jak ja bym mogla Was zostawic... uzalezniona jestem haha :-D:-D:-D
naftalanek no to sie nacierpialas kobitko... a juz myslalam,ze wszystkie maja takie lajcikowe porody oprocz mnie.... duzo sily i zdrowka ! Najwazniejsze,ze Mateuszek juz z Wami :happy:

Moja Nati jakis bunt ma chyba :eek: Co siade na kompa to chce grac w kregle, robic samochod z klockow... i tak w kolko cos... hm :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry