reklama

Wrzesień 2009

Dzięki piękne za życzonka :-)
Zaraz mężuś wraca z pracy i idziemy świętować :-)

Naftalanek bardzo pięknie to napisałaś, wzruszająca opowieść i możesz być z siebie dumna! Najważniejsze, że masz już Mateuszka przy sobie, on wynagrodzi wszystkie cierpienia.

Makta trzymam kciuki, wracaj do nas już z dzidziulkiem :-)

reklama
Olinka, a ja te skurcze mam od wczoraj, dlatego taka w szoku jestem.Do tej pory to w sumie nic mnie nie bolało, pomijając nudności i zgagę.
Princi-może mała odczuwa "zagrożenie", że coś się będzie działo. Ja pamiętam, że jak syn był mały a chciliśmy gdzieś wyjść to nigdy nie chciał zasnąć o zwykłej porze.Myślę, że dzieci to odczuwają.
Makta-no to trzymamy kciuki :-) i czekamy na wieści
Ale zmoookłam, brrr. Na rozgrzewkę zupka gorąca, aż maleństwo czkawki dostało .

Mam pytanie odnośnie spania maluszka w łóżeczku,czy dzidzia ma spać zupełnie na płasko tzn. na samym materacu czy jednak głowkę ma mieć troszkę wyżej w razie ulania.W jaki sposób będziecie układac Wasze skarby do snu???

napewno bez poduszki, ewentualnie jak zajdzie potrzeba podniesienia główki to włoże cos pod materac, aby jednak miało jednolita powierzchnie :tak:

Dzisiaj w nocy śniło mi się ze Jarzębinka urodziła synka i nazwała go Henryk - Jarzębinko odezwij się bo zastanawiam się czy mój sen nie był przypadkiem jakiś proroczy ;-)

to sie melduje, ale jeszcze 2w1 :tak::-D:tak: ciekawe czy sen proroczy i będzie synek czy jednak odwrotnie i bedzie dziewuszka :tak::cool2::tak:

Syla, Elinek...................wszystkiego najlepszego ..................

Ja napewno do roku bede kladla mala spac bez poduszki, w razie ulania kladzie sie na boku, raz jednym raz drugim i czasem na pleckach,zeby glowka nie byla wklesnieta z jednej strrony. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry