reklama

Wrzesień 2009

Raczej nie ma...jest to po prostu oznaka zbliżającego porodu. A kiedy tak na prawde poród nastapi to indywidualna sprawa. To tak jak z tym czopem...niektórym dziewczynom czop wypada i tak biegaja bez niego nawet kilka tygodni, a innym odchodzi czop i zaczynaja rodzić...
Ech...jeśli chodzi o porody to chyba nie ma żadnych zależnośc ;)

reklama
Witam Was w nowym tygodniu.Byłam troszke zalatana i nie miałam jak tu zajrzeć.Jak narazie się nie rozpakowałam a szkoda bo chciałabym mieć już to z głowy i nie tylko z głowy...hehe
Kolejne KTG i nic-zastanawiam sie czy mój maluszek wogle zechce wyjść na świat.
mili piszesz że jedziesz na ktg do kliniki ? Tzn że masz zamiar tam rodzic jak tak to gdzie?:-)
Tak mam zamiar rodzić prywatnie w klinice na ul.Parkowej w Białymstoku.Bardzo fajna klinika i tam pracuje mój ginekolog-super gość takiego lekarza to ze świeczką.

Witam się wieczorową porą:-).Jestem dziś padnięta na maxa,mimo że mnie wszystko boli wysprzątałam całe mieszkanie (3 pokoje,kuchnia i łazienka),dopiero niedawno skończyłam:-).Nie pamietam kiedy takiego powera miałam,teraz kąpiel i do łóżeczka.
Mam pytanie odnośnie spania maluszka w łóżeczku,czy dzidzia ma spać zupełnie na płasko tzn. na samym materacu czy jednak głowkę ma mieć troszkę wyżej w razie ulania.W jaki sposób będziecie układac Wasze skarby do snu???

Halo !!! Co tu dzis tak cicho ????????? :szok: czyzby te najbardziej "rozpisane" sie porozpakowywaly :-);-)
Juz niedlugo nikt tu nie bedzie pisal :sorry: a powiem wam ze dzieki wam szybciej i wogole jakos tak fajniej mi czas polecial od kad tu zaczelam pisac:tak: zaluje tylko ze tak pozno zaczelam :sorry:
Brzuchol cos mi sie znow zaczyna stawiac i dzidzia ugniata mi wszystkie narzady wewnetrzne ;-) ale dzis stwierdzilam ze chyba sie poplacze jak juz urodze ze szczescia swoja droga ale tez z tego ze moj brzuchol bedzie pusty :sorry: jakos tak dziwnie i smutno ze juz nie bedzie mi sie tam nic ruszac a to tyle szczescia daje :tak: tak sentymentalnie ;-) moj biedny kregoslup juz chyba jest na skraju wyczerpania teraz posiedze 5 minut i bol jak cholera nie ma sie mu co dziwic tyle kilosow dzwiga ;-) i pomyslec ze mialam prace siedzaca 12 h :eek: teraz sobie tego nie wyobrazam:-)

Dooda z tego co wiem to malenstwu poduszki sie nie daje pod glowke ale w sumie dobre pytanie dalas nigdy sie nie zastanawialam nad tym jak w razie ulania moze jakas pieluszke sie podklada pod glowke :confused: ja na poczatku chyba w rozku bede kladla bo ponoc dzieci lubia miec ciasno tak jak mialy w brzuszku a jak maja duza przestrzen to sa niespokojne i zagubione podobno ...

liiiviiia mi też będzie tego wszystkiego brakować :-(
dziec ko słyszałam że daje się pod lekki kątem ale nie poduszką tylko pod materacyk się coś podkłada by zrobić równy spad

a ja dzisiaj po kolejnym KTG i dostałam już skierowanie na CC mam się zgłosić w poniedziałek 14.09 o 7:30 rano na izbę przyjęć a dzień wcześniej skończyć na lekkim obiadku i wieczorem hegar :crazy: łeeeee i w całym tym porodzie mnie najbardziej to przeraża :no:

Kurcze tak sobie poogladalam swoje zdjecia i jakos dziwnie na tych starych bez brzucha wygladam :-D ale jejku jak ja przytylam :szok: wszystkie spodnice co byly na mnie zaluzne teraz przez biodra przejsc nie chca ... o bluzkach nie wspomne ze przez cycki wcisnac nie moge ...

Zauwazylam ze strasznie duzo z nas ma CC :eek: albo nieoczekiwanie koncza na cc
Co do tego niejedzenia to sama sie zastanawiam jak wytrzymam :-) przeciez ja ciagle cos mamle :-D dobrze ze bede w szpitalu to jakos tak latwiej tam nie jesc niz w domu :tak:

liiiviiia mi też będzie tego wszystkiego brakować :-(
dziec ko słyszałam że daje się pod lekki kątem ale nie poduszką tylko pod materacyk się coś podkłada by zrobić równy spad

a ja dzisiaj po kolejnym KTG i dostałam już skierowanie na CC mam się zgłosić w poniedziałek 14.09 o 7:30 rano na izbę przyjęć a dzień wcześniej skończyć na lekkim obiadku i wieczorem hegar :crazy: łeeeee i w całym tym porodzie mnie najbardziej to przeraża :no:

A masz skierowanie na CC czy tak po prostu zglaszasz sie ze masz miec i przyjmuja?? Bo sie tak wlasnie zastanawiam jak to ze mna bedzie czy mi gin bedzie kazal przychodzic najpierw do niego po skierowanie czy z nim mam pojsc na ta izbe czy jak bo mnie chce polozyc pare dni przed wiec nie wiem czy tak na slowo mnie tam przyjma czy musze cos miec :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry