Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Staram się ich zrozumieć,przecież nie każdy musi się idealnie orientować w tych zagadnieniach,ale po prostu szlag mnie trafia jak każdy co rusz pyta czy przypadkiem już nie rodzę... Nawet znajomy mojej babci wczoraj powiedział śmiertelnie poważny,że ona kategorycznie NIE MOŻE napić się ANI JEDNEJ lampki wina,bo co jak zacznę rodzić i trzeba będzie mnie zawieźć do szpitala.

teraz jak pytaja to mowie ze w przyszlym tyg cc i spokoj i wiecej nikt nie pyta czy jeszcze nie ??? ;-) zupelnie jakby to ze mam cc nie dawalo mozliwosci ze moge wczesniej zaczac rodzic.
Nocke miałam dziwną bo co 2 godziny musiałam latac do WC.Jakoś to bendzie
Pozdrawiam serdecznie.między 10 a40 dochodząc do 60 czasami co5-8min a wiec nic poważnego:-)mili a jakie ci te skurcze wyszły na KTG? Jak się dowiem,to może zrobię jakieś rozeznanie i będę bardziej zorientowana,kiedy oni uznają to już za skurcze,a kiedy po prostu nic nie mówią.![]()

..... ja mówie : JESZCZE nie Rodzę!:-) A to dobrze mogę się wyspac hehe.... to niech śpi