Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)) Rodzice wrócili strasznie wychudzeni
Moje Kochanie latało z kosiarką ale musiał przestać bo deszcz się rozpadał.
Naj śmieszniejsze jest to że jak on coś powie to przeważnie ma racje.Mówił że bendzie chłopiec i fakt bendziemy mieli synka,mówił że w terminie nie urodze i nie urodziłam

Troche to dziwne ale jak narazie ma tylko racje.heh ciekawe jak długo
;-);-)

jestem niby taka najedzona ale jak Was czytam to hmmmm zjadloby sie to i owo;-)

),a druga miała troszkę gorszą sytuację,bo stwierdzili u niej za mało wód płodowych i dojrzałe łożysko,a była coś w 37 tc,no i też ją zabrali na oct,ale niestety bardzo źle na to zareagowała,dostała drgawek i gorączki,traciła przytomność,no i skończyło się na CC. Na szczęście wszystko ok.

Wlasnie pisalam posta i calego przez nieuwage skasowalam
A juz mialam tyle naskorbane.
Tak wiec w skrocie: skurcze mam, ale fazami (dzisiaj KTG do 70-80 co 10 minut). Rozwarcie juz na 2 cm. Mam wrazenie, ze miesiac bede rodzic. Glowka pewnie uciska juz na cewke i przez to wstaje w nocy co 2, a nie co 1 h do kibelka. Musze nawet sie pochylic, zeby wyproznic pecherz. Jak normalnie siedze, to nie leci. Mala objela juz totalna kontrole nad moimi "ujsciami". Siedze w domu i czekam na skurcze z bolami nie do wytrzymania. Ale te moje sa tez bolesne, meczace, bo spac nie moge. Jestem ciekawa, ile mnie jeszcze tak pomeczy...
;-)tylko u ciebie juz rozwarcie i ogole a u mnie nic
cisza:-(
i strasznie ruchawy się zrobił no i czuć że strasznie silny jest .... tak się rozpycha i tak kończyny wystają z brzucha że aż się czasem boję