reklama

Wrzesień 2009

reklama
Elinek,Syla-najlepsze życzonka!!!
Makta-3 mam kciukasy!
A ja musze sie pochwalić ze po wczorajszych przepowiadających w nocy -i dziś od rana twardy brzusio:-)byłam na badaniu bo mam gina piętro wyżej:-D:-D:-D
Rozwarcie półtora palca,główka wstawiona całkiem -krwi poszło też trochę więc góra 24 godzinki i Maria w końcu wyjdzie na świat:-D:-D:-D
Dzieciaki do babci już idą na noc więc mogę spokojnie rodzić,zaciskam tylko nóżki do północy żeby mała miała magiczną datę narodzin z trzema 9:cool2:
Ale się cieszę:-D:-D:-D:-DTrzymajcie kciuki za nas!

Ja mam nastrój tragiczny,nawet nie chce mi się opisywać szczegółów,mam dość,żyć mi się odechciewa....Aaaa...
Byłam na KTG dzisiaj, pokazywało skurcze 100%,chociaż ja tam nic nie czułam; myślałam,że lekarze mi coś powiedzą,ale babka tylko zapytała na kiedy termin,powiedziałam,żę piątek-sobota,to pokiwała głową i powiedziała,że zapis bardzo dobry. Chyba że to KTG mają spieprzone albo kompletnie nic sobie nie robią z tych skurczów...nie wiem już nic...Czuję się jak małe dziecko; chcę się czegoś dowiedzieć,a wszyscy z uporem godnym lepszej sprawy udzielają wymijających odpowiedzi albo wręcz nie udzielają ich w ogóle.:wściekła/y::wściekła/y:
Idę zjeść naleśniki,może to mi poprawi humor.

Olgha trzymam kciuki:tak:

Ja już mam dośc od 13 miałam mozne skurcze cały czas twardy brzuch i oczywiście wszystko ucichło:confused2: ciekawe ile ten synuś bedzie mi kazał czekac:sorry:

princi ja niewiem co ja jeszcze w dwupaku robię :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry