Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie dają nawet na koniec się człowiekowi wyspać. I tłumacz im, że jak się coś zacznie to dam wszystkim znać.
z numeru stacjonarnego,nie mam pojęcia kto to,oczywiście nie odebrałam. Potem jakieś koszmary mi się śniły...No ogólnie noc nie należała do najlepszych.

Ja rozumiem,że są osoby,które mogą w to wierzyć,tak samo jak w horoskopy i tego typu sprawy,no ale bez przesady...Aczkolwiek sama czasem sobie myślę,że w tych wszystkich opowieściach o UFO,kosmitach,zjawiskach nadprzyrodzonych itp. musi coś być...Przecież skądś to się wzięło.:-)
Podnosze sie z lozka, a to biodro lewe boli,a to noga.... a tak mi sie smacznie spalo!
Ciania moja Nati to panna... istny Aniolek!! I w ogole przecudowna ! 

Ja też jutro mam wizyte u ginka... A myślałam, że do niej nie dotrwam... Pocieszam się tym, że wczoraj wieczorem już byłam nieźle nakręcona, że to już...Witam wtorkowo:-)
U nas ciągle nic się nie dzieje ale miejmy nadzieję że jutrzejsza wizyta u gina wniesie coś nowego.
Nocka raczej spoko choć na początku ciężko bylo usnąć - za to z rana wszyscy się zawzięli i budzili smsami i telefonami wrrrrrrrrrrnie dają nawet na koniec się człowiekowi wyspać. I tłumacz im, że jak się coś zacznie to dam wszystkim znać.

. Ponieważ mam pięć minut do szpitala spacerkiem to nie wyraziłam zgody. I mam się jutro pojawić znowu. Jak się zdecyduję położyć to o 9 rano a jeśli nie to na KTG ok 13. I bądź tu mądry człowieku
. No cóż decyzja należy dop pacjenta. Ale jak sobie pomyślę że mam leżec w szpitalu "na wszelki wypadek" to mnie to wkurza.
. Poza tym patrzą w szpitalu na datę wg USG a ta umnie jest 23.09 czyli jeszczeeeee trochę.