reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

reklama
HEJ dzieki za odpowiedz.
A wczoraj znow mialam ostrą biegunke, ja juz nie wiem co jest grane nikt nie ma w domu tylko ja...co chwila musze robic sobie diete, no i jak tu dostarczac jakichs witamin dzidzi???:wściekła/y:

się nie stresuj, dziecku nic nie będzie. Jedz tylko zdrowo i nie smażone.
Moja fasolka przeszła Rotawirusa i ma się dobrze a muszę przyznać że naprawdę było ostro

Ja miałam ostatnim razem, czyli w 10t już przez brzuch :)
A ja idę na moje drugie usg 25lutego i gin mi powiedziała, że będę mieć jeszcze "dowciapne" mimo że to już końcówka 11tygodnia będzie.:dry:
W ogóle to jestem bardzo ciekawa płci.:rolleyes2: No niestety trzeba jeszcze poczekać parę tygodni, a może i więcej (tfu tfu):blink: Jestem ciekawa czy moje przeczucia co do chłopca są trafne. Większość znajomych już razem ze mną woła do brzuszka "Ryś".:-D Tylko chłopak nie podziela mojego nosa do chłopaczka, on jest za dziewuszką, z tym że dla niej nie mamy wariantu imienia,a przynajmniej na razie jest ich wiele.:-D

Ostatnia edycja:
A ja idę na moje drugie usg 25lutego i gin mi powiedziała, że będę mieć jeszcze "dowciapne" mimo że to już końcówka 11tygodnia będzie.:dry:
W ogóle to jestem bardzo ciekawa płci.:rolleyes2: No niestety trzeba jeszcze poczekać parę tygodni, a może i więcej (tfu tfu):blink: Jestem ciekawa czy moje przeczucia co do chłopca są trafne. Większość znajomych już razem ze mną woła do brzuszka "Ryś".:-D Tylko chłopak nie podziela mojego nosa do chłopaczka, on jest za dziewuszką, z tym że dla niej nie mamy wariantu imienia,a przynajmniej na razie jest ich wiele.:-D
ja też bym chciała mieć chłopczyka, najważniejsze żeby było zdrowe.jakie są zachciewajki na chłopczyka i jak przyszła mama może poczuć co tam w brzuszku siedzi..chciałabym już wiedzieć ale trzeba jeszcze poczekać niestety:tak::tak::tak::tak:

Ja zawsze mówiłam że chcę córcię:-) jak zaszłam w ciąże - zmieniłam zdanie:tak: chcę żeby było zdrowe, silne i kochane jak tatuś :-D płeć nie jest ważna :-) chodź obie babcie potrzebują wnuczki bo mają samych wnuków :eek:

Ja zawsze mówiłam że chcę córcię:-) jak zaszłam w ciąże - zmieniłam zdanie:tak: chcę żeby było zdrowe, silne i kochane jak tatuś :-D płeć nie jest ważna :-) chodź obie babcie potrzebują wnuczki bo mają samych wnuków :eek:
podobno więcęj rodzi się dziewczynek.na 8dziewczynek przypada 3chłopców.nie wiem ile w tym prawdy ale podobno tak jes t:-D:-D:-D:-D ja bym bardzo chciała chłopca ale najważniejsze żeby było zdrowe:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja chcialam chlopca bo mam coreczke a teraz to mi juz wszystko obojetne oby zdrowe :( poki co nie umiem sie jakos cieszyc bo czekam na ten wynik, cale dlugie 10 dni

reklama
Do góry