reklama

Wrzesień 2009

Romcia ciesze sie u Was wszytsko gra!!:tak::-)Dwojaczki to na pewno kupa roboty, ale jaka radosc, szczescie ojej ale macie wesolo w domku:laugh2:

U nas chorujemy:-( Adrianek ma zapalenie oskrzeli, inhalujemy i antybiotyk podajemy!!Przedszkolak tez chory :wściekła/y: No i mamusia zeby bylo smieszniej od dzisiaj tez:-(
Za tydz ma przyjsc do nas Sw Mikolaj:tak:;-):laugh2:M poprosil kogos zeby do nas wpadl i dla prezent dzieciom:-)
Jesli chodzi o choinke to my ubieramy gdzies okolo 17 grudnia!!:tak:

Dziewczyny jakie beda u Was w domach choinki??? U mnie zywa granatowo-biala:-):tak:w domu rodzinnym jest sztuczna i czerwono-zlota:tak::-)

buziaki dla Was

reklama
u nas napewno będzie żywa, a jaka to się okaże w ostatniej chwili. A choinkę ubieramy na tydzien do półtora przed świętami. Przyznam się szczerze, że jakoś mi nie tęskno do tych świąt. Czym ich bliżej tym mniej czasu zostaje mi z maluszkami. Macierzyński kończy mi się z końcem stycznia. Wbrew pozorom to szybko nastąpi. A co później? Macie już jakieś plany co zrobicie ze swoimi pociechami?

Misia hahahaha :-D:-D:-D bomba ! dziekuje ,ze mnie rozsmieszylas :laugh2::laugh2::laugh2:

oli u nas czerwono zlota sztuczna choinka :rofl2:

Romcia.. gratki,ze tyle sil na blizniaki macie :-D tu wiekszosc na jedno narzeka haha :rofl2:

Boze jak ja uwielbiam swieta:-) wzruszaja mnie!! Wlasnie szukuje sobie jakies wiersze z zyczeniami bo kartki musze do PL powysylac:tak::-)

hehe widze ze czerwono-zlota choinka very popular :laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry