reklama

Wrzesień 2009

No u nas niestety sztuczna...ale i tak jedziemy na świeta do Polski. A w Polsce oczywiscie piekna wielka i zywa. Co do koloru to jeszcze nie zdecydowalam. Ale coś czerwonego musi być :)

reklama
jeśli chodzi o święta to włączcie sobie www.miastomuzyki.pl i jest tam RMF Święta :-) od razu świąteczniej w domku hihiih

My też po basenie w sobotę byliśmy. Ale się Frankowi podobało :tak: wczoraj kąpał się z tatą w wannie i poprostu nie to dziecko widać efekty baseniku, bo jak kiedyś się ze mną kąpał to sztywny, strach w oczach i wogóle a wczoraj bajka. Sam basen też rewelka 10 zajęć mamy i po 5 zajęciach mają się już zanurzać :eek:

takiego mam pływaczka

41adf1bdd573baa11634b25ca53649bb,10,19,0.jpg

Oj dziewczyny ja tez odliczam dni do świat i do wyjazdu do Polski.
Jeszcze nigdy nie byłam tak długo bez najblizszych wiec jestem tak strasznie stęskniona ze az boli ;)
Ciekawe tylko po ilu dniach w domu z rodzicami i u tesciowej bede marzyla o powrocie do szkocji he he he

wow, to mnie zaskoczyłyście z tym basenem, a ja myślałam że można dopiero po 3 miesiącu?! Jakie warunki trzeba spełniać żeby wybrać się z maluszkiem na basen? Oprócz badań mamusi.....I ile kosztują takie zajęcia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry