Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamila i Szyszunka gratulacje!
Szyszunka nie martw się z chłopami trzeba jak z dziećmi, bynajmniej z moim.
Ala dzisiaj mniej pokasłuje i nawet zaczęła gaworzyć, więc chyba nie jest źle. Swoją drogą skorzystałam z linka, który podała któraś z Was, chyba Szyszunka i aż się zdziwiłam, że maluchom nie podaje się flegaminy. Ja jednak podałam, myślałam że mała poprostu się udusi.
Witam nowe mamusie!!!
Witam wszystkich!Nowa mame bardzo serdecznie,chociaz i ja nowa;-).Gratuluje dziaciaczka zabkow!!!!!!!!My tez juz bysmy chcieli:-(.Tak statystycznie wiekszosc dostala w 5mc,wiec moze mamy szanse za tydzien?Juz wtedy Macius bedzie mial pelne 5!Dzisiaj noc niespodzianek,Macius przespal pierwszy raz od 20 do 5.20!!!!!Bez jedzenia,za to ja budzilam sie o 1,2,3 w oczekiwaniu na jego glod..Przechytrzyl mnie maly cwaniaczek.Milego dnia zycze.
Dzięki dziewczyny,
potrzebowaliśmy tego wyjazdu bo teraz ciężkie chwile przed nami a tam odstresowałam się na maxa. Maciek po 8 godz na powietrzu więc dotleniony jak nigdy, tylko zareagował na zmianę wody (nieszczęsne AZS) ale i tak był niesamowicie pogodny i przesypiał wszystkie nocki. Wczoraj wróciliśmy i kwękanie o 2,6 i 8 więc nie pospałam. Teraz też spać powinien ale drażni się z mamusią - ściąga skarpetki i wyrzuca z łóżeczka. Łobuz!!!
A wszystkim posiadaczom pierwszych ząbków GRATULACJE!!! i buziaczek od forumowej cioci. My na ząbki wciąż czekamy tonąc w hektolitrach Maćka śliny