Witam, faktycznie cisza tu. Tez myślałam że nie nadążę z nadrobieniem wszystkich tematów.
Co do @ to ja dostałam wczoraj pierwszy raz, bardzo obfity i bardzo bolesny, zdycham, a tak dobrze mi było bez @ :-(
Poza tym czeka nas przeprowadzka, znaleźliśmy całkiem przyjemny domek nareszcie, trochę boję się jak mała to zniesie, ale zobaczymy.
Pogoda u nas piękna, prawdziwa wiosna :-)
No i sto lat dla jubilatów!!!
Spadam coś zjesć

Co do @ to ja dostałam wczoraj pierwszy raz, bardzo obfity i bardzo bolesny, zdycham, a tak dobrze mi było bez @ :-(
Poza tym czeka nas przeprowadzka, znaleźliśmy całkiem przyjemny domek nareszcie, trochę boję się jak mała to zniesie, ale zobaczymy.
Pogoda u nas piękna, prawdziwa wiosna :-)
No i sto lat dla jubilatów!!!
Spadam coś zjesć

, ale gdybym sama odeszła ze starej pracy nie dostałabym odprawy, więc gra nie warta świeczki- w moim przypadku. Kiedy już skończę L4 i urlopy pewnie dadzą mi wypowiedzenie, bo zlikwidowali mój oddział- ale co tam mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia więc spoko wodza. Poza tym Niunką zaopiekuje się moja Mama więc najlepsza opieka pod słońcem. A propo pracy to mój mężowy 8 rozpoczyna nową pracę, na stanowisku kierowniczym i będziemy same bo 3 miesiące szkolenia
hehe. Ale mnie dzis zadziwilo nie sadzilam ze 7 msc dziecko umie juz robic czesc
no cudnie to robi ten maluch mowi sie do niego "czesc Piotrus" a on od razu wyciaga taka plaska dlon do powitania
A u nas system prowizyjny
ale cóż nowa rzeczywistość nastała... Ja taka zakochana w bankowości, byłam, że nawet podyplomówkę skończyłam...jakby nie było czegoś innego