Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam!
Wczoraj najadłam się takiego strachu że głowa mała.
Moja córcia połknęła kawałek foli z butelki od wody niegazowanej,A że ma dwa ostre ząbki więc sobie ją wyskrobała z butelki.Wylądowaliśmy na pogotowiu bo Nikolka cały czas się dławiła, krztusiła, kichała no HORROR!!!Lekarka na dzień dobry oznajmiła że jeżeli połknęła to trzeba będzie znieczulać ogólnie i usuwać endoskopowo.Myślałam że zemdleje jak to usłyszałam!Pani doktor zajrzała córci w gardło i krzyknęła jest!!!Miała przyklejony ten kawałek foli do podniebienia ale już tuż tuż blisko przełyku,szybko go wyjęła.Zryczałam się głupia!
No i nauczka :żadnych butelek i nieodpowiednich zabawek.Teraz już będę bardziej uważać![]()
uwielbiam lato. musze tylko cos na komary kupić wczoraj w lesie byliśmy i cała pogryziona jestem w bablach wrr to miłego dnia mamuśki :-)witam ;-)dzisiaj tak na szybko się z wami przywitam i śmigam z malutką na spacerek, wczoraj pogoda piękna cały dzień prawie na dworzu, a dziś jeszcze cieplej :-)Jedziemy do teściów na chwile a potem pewnie na plażę uciekamyuwielbiam lato. musze tylko cos na komary kupić wczoraj w lesie byliśmy i cała pogryziona jestem w bablach wrr to miłego dnia mamuśki :-)
Powiedzcie mi jeszcze jak sie objawiaja poszczegolne alergie tzn male czerwone krostki moga byc od wszystkiego ?? Bo zauwazylam wczoraj u Michala na pleckach ale tylko na dole i tylko tam nigdzie wiecej ich nie ma i nie wiem czy tak sie moze objawiac alergia pokarmowa ?? a moze to po prostu potowki ?? jak to odroznic? bo mam kilka opcji w tamtym tyg jadl pierwszy raz danonka no ale to minelo juz kilka dni i nic sie nie dzialo brzuszek tez nie bolal , ostatnio posmarowalam go nowa oliwka (johnsona - niby lubia uczulac) ale to chyba by bylo na calym ciele ? no i jeszcze pampersy zmienilismy kilka dni temu. a po jedzeniu to najwczesniej po jakim czasie moze sie cos dziac? no bo jeszcze ewentualnie seler ( jadl go wczesniej bylo ok ale wczoraj ciut wiecej go zmiksowalam) i te krostki jakies 2 godz po obiadku zobaczylam (nie wiem moze mial wczesniej juz)
wczoraj go wykapalam w nadmanganianie i juz wszystko zniknelo. co to moglo byc ?