reklama

Wrzesień 2009

reklama
Koszmarna noc ... Michal sie budzil co pol godz z zegarkiem w reku az do rana :-( nie wiem czemu tak przez sen plakal ulozylam go zasypial i za jakis czas to samo.Do tego dzis rano mega katar az slyszalam jak sie meczy i oddychac nie moze o smoczku to juz zapomniec mozna bo ssac nie moze.O 4 rano mu odciagalam fridka i nasivin wpuscilam. Ja nie wiem o co cho co chwila ten katar powraca.Juz nie wiem jak go na noc uboerac jak spi w samym pajacyku to caly mokry jest a jak w rampersie to marznie i na drugi dzien katar... Nie wiem moze jakis alergiczny i teraz ciagle zly bo go nos swedzi i sie drapie.
Znow ma te krostki na calej dlugosci pleckow.

Dzis u nas upal az mi sie na dwor wychodzic nie chce :sorry2: slonce tak daje ze mam saune w pokoju.

Znow mi sie @ spoznia drugi tydzien nie wiem co mi sie tam poprzestawialo i akurat znajac moje szczescie wypadnie na wesele bo w tym miesiacu idziemy

Liiviia- jeśli to katar cieknący to może faktycznie alergia:confused:. U nas teraz brzoza pyli- wszędzie osad żółty:dry:. Sama mam wrażenie zapchanego nosa- no ale ja jestem alergiczkę, więc dlatego.
Z tą pogodą to tak własnie jest-nie wiadomo jak się samemu ubrać a co dopiero dziecko. Borysa ubieram w krótki rękawek, spodenki 3/4, skarpetki i chustka na głowę. Potówek nie zauważyłam jeszcze.

A my dzisiaj byłyśmy na festynie z okazji dnia dziecka organizowany przez zakład pracy:cool2:Nikolka dostała swoja pierwszą paczkę:tak:Co prawda słodycze z czego jeszcze nie skorzysta ale dostała tez 3 śliczne kaczuszki gumowe do kąpieli i dyplom ,że brała udział w konkurencjach sportowych:-D Pogoda dopisała, zabawa była przednia!:tak::happy2:

hej :-)my dzis super udany dzień piękne słońce wybraliśmy się na działkę do znajomych, dzieciaczki cały dzień na świeżym powietrzu niunia grzeczniutka bawiła się sporo pospała a ja się troszkę opaliłam w koncu :-)

Liiviia oby @ nie wypadła na wesele!:blink:
Współczuję nocki, objawy jakby alergiczne...ale nie wiem

No my tez mielismy straszny upał i w koncu wyszlismy w spodenkach i na krótki rękaw, a czapkę tez tak szarpie...
Jutro wyjeżdzamy na cały dzien do rodzinki w odwiedziny:-)

A na wakacje z dzieciaczkami się gdzieś w tym roku wybieracie?

Toja fajnie ze zabawa się udała i Nikolka napewno się cieszyła;-)

Liiviia a nie boli go brzuszek, bo moj bardzo częst ma problemy z gazami i to go chyba budzi:-(

reklama
witam z rańca u nas znów zapowiada się piękna pogoda :-) w końcu lato mamy :-)cudnie:-D ja dziś na zakupy rano a potem przychodzi fryzjerka robić mi włoski więc pewnie znów wejdę tu dopiero wieczorkiem więc życzę wam przyjemnej słonecznej niedzieli ;-)ps. Wiki dzisiaj kończy 9 miesięcy :-pale ten czas leci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry