reklama

Wrzesień 2009

Witam zimnym popołudniem ! :) Ja wreszcie szczęśliwa bo zrobiłam sobie usg, prywatnie bo prywatnie ale uspokoiłam swoje czarne myśli...Teraz jak już widziałam jak dzidziuś do mnie macha rączką to czuję się cudownie :)) chciałabym wkleić zdjęcie z usg ale niestety nic na nim nie widać...więc chyba nie będę tego tu umieszczać ;) za 3tygdnie sobie pójdę na kolejne usg to wtedy już napenwo będzie coś widać;))

co do alkoholu to jak narazie nic nie piję...no ale wydaje mi się, że jedna lampka czerwonego wina raz na jakiś czas nie zaszkodzi...;)

nie rozumiem swojej wagi, bo od ostatniej wizyty nie przytyłam ani grama...więc od początku ciąży przytyłam 0,5 kg...dokładnie tyle...a brzuszek się robi coraz większy...i biust powalająco wielki...myślałam że więcej przyytyłam;)

reklama
heh, ja przytyłam ok 1,5 kg , ale ogólnie nic nie widć, tylko dół brzuszka się uwypuklił...:-) nie moge się doczekać kiedy będzie większy, a co do ciuchów.. ogólnie mam sentyment do tunik, tak że u mnie z bluzkami nie będzie problemu;-) tylko te nieszczęsne spodnie ...:-)

Hmmm co do alkoholu to już prawie od roku nie piję procentów, w sumie to nie wiem dlaczego? może podświadomie przygotowywałam się na Maluszka, ale po prostu odrzucało (i nadal odrzuca) mnie od alkoholu...jakiegokolwiek:-p chociaż szczerze powiem, że nigdy za dużo nie piłam:-) no i nigdy też nie paliłam, więc tego problemu też nie mam:-D został tylko Narzeczonek, ale ostatnio coś przebąkiwał w sprawie papierosów, że może jak wróci z Turcji to będzie miał dla mnie niespodziankę, ale póki nie zobaczę to nie uwierzę:-p

Witam, dziewczyny napisze cos strasznego...zdarzyło się wczoraj, nie bijcie tylko...
w zeszły poniedzialek kolezanka dostała krawienie, pojechala do swojego lekarza okazalo się, ze dziecko tak sie wierci, dlatego ona krwawi...nie zbadano jej wg usg i wczoraj straciła swoje maleństwo...była w 7miesiacu...łożysko sie odkleiło i ledwo ja odratowali:(((...
i tak dzis mysle o niej...już drugi raz poroniła...

dziewczyny wg. którego schematu liczycie miesiące ciąży ?? :-) chodzi mi od którego do którego tyg. który miesiąc :)

Witam, dziewczyny napisze cos strasznego...zdarzyło się wczoraj, nie bijcie tylko...
w zeszły poniedzialek kolezanka dostała krawienie, pojechala do swojego lekarza okazalo się, ze dziecko tak sie wierci, dlatego ona krwawi...nie zbadano jej wg usg i wczoraj straciła swoje maleństwo...była w 7miesiacu...łożysko sie odkleiło i ledwo ja odratowali:(((...
i tak dzis mysle o niej...już drugi raz poroniła...

ja bym zabiła takiego lekarza... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy: to niedopuszczalne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry