Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Samych kolorowych dni Mateuszku,my za dwa dni kończymy roczek,ale jesteśmy już po imprezie urodzinowej,która odbyła sie w niedziele.
Bylo 20 gości,balony,tort.Ogólnie super! Zdjęcia dodam niebawem.
Dorisko- wszystkiego co najlepsze dla Mateuszka!!!:)))
Monia- ale się uśmiałam..ten pies wiedział co robi! Hehehehehehe ))) Na mnie też takie sąsiadki działają jak płachta na byka)))) Po prostu z braku zajęć zajmują się życiem innych i wymyślają pierdoły))
o o i ja się dołączam do życzonek dla Mateuszka ;-) i dla Kacperka Kamilki :-)
no i DOODA buziaczki dla Nikodema :-)
ponieważ nie będzie mnie (urlopik:-) ) to składam życzenia wszystkim roczniaczkom 100 latek
STO LATEK wszystkim roczniakom, troszkę spóźnione, ale ostatnio rzadko zaglądam niestety brak czasu: praca dom dwójka dzieci licząc męża to i 3 dzieci mam, zarobić się można a te dni coraz krótsze.
Kacperek dzisiaj kończy roczek no i impreza:-)
Monia- ja właśnie w planach mam kupić na dniach elmex pastę do zębów dla małego. Zastanawiam się czy nie za wcześnie- no ale ona jest przecież od 1 roku życia, prawda?
ja właśnie byłam w aptece i nie było tej elmex ale babka dała mi nenedent bez fluoru z ksylitolem i żelem krzemowym, co prawda nie ma nic napisane od ilu jest przeznaczony ale podobno polecany rowniez dla malych dzieci i czesto biora je nawet dla mlodszych niz roczek no coz sprawdzimy dzisiaj jak Wiki zareaguje