Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moim zdaniem to istna głupota, żeby nie wpuszczać do klubu ludzi dlatego bo komuś się coś nie spodobało. Jak dla mnie to podchodzi pod dyskryminację.
A z naszych nowin. Ala wczoraj została zaszczepiona. Teraz czekam czy będzie reakcja na jajo czy nie. Oczywiście zaczęła pokasływać i zaczynam się bać. Ma 80 cm i waży 13 300. Ma gabaryty 2 latki. Aż się pielegniarka zdziwiła, że ma tylko 13 miesięcy no prawie 14.
. Na ławie mam pustkę bo wszystko roznosi po całym domu. Podczas wizyty u mojej cioci, ona była zdziwiona że tak robi, bo "jej dzieci nic nie dotykały i nie zabierały"
. Już sama nie wiem, czy to moja wina, bo mu na coś widocznie kiedyś pozwoliłam czy też mały ma taki charakterek
i taki jego urok. Tak sobie pomyślałam o choince w tym roku..i jakoś marnie to widzę. Wszystkie bombki wylądują chyba na podłodze
C
Jako że jestem ekspertką w streetcomie chcę wam polecić pieluszki, które obecnie testujemy
Pampers Premium Care są cieńsze niż zwykłe pampersy, bardziej chłonne i pokryte cienką warstwą balsamu z aloesem, który zapobiega odparzeniom i podrażnieniom. Mnie sie one spodobały, małemu wspaniale leżą, chłoną super nawet po kilkukrotnym piciu w nocy wiec jak dla mnie super.
Można też otrzymac gratisowy dzienny zapas pieluszek w odpowiednim dla ich dzieciaczka rozmiarze logując się na stronę www.pamperspremium.pl , hasło już dziewczyny podawały.
Ja polecam.