Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moim zdaniem to istna głupota, żeby nie wpuszczać do klubu ludzi dlatego bo komuś się coś nie spodobało. Jak dla mnie to podchodzi pod dyskryminację.
A z naszych nowin. Ala wczoraj została zaszczepiona. Teraz czekam czy będzie reakcja na jajo czy nie. Oczywiście zaczęła pokasływać i zaczynam się bać. Ma 80 cm i waży 13 300. Ma gabaryty 2 latki. Aż się pielegniarka zdziwiła, że ma tylko 13 miesięcy no prawie 14.
. Na ławie mam pustkę bo wszystko roznosi po całym domu. Podczas wizyty u mojej cioci, ona była zdziwiona że tak robi, bo "jej dzieci nic nie dotykały i nie zabierały"
. Już sama nie wiem, czy to moja wina, bo mu na coś widocznie kiedyś pozwoliłam czy też mały ma taki charakterek
i taki jego urok. Tak sobie pomyślałam o choince w tym roku..i jakoś marnie to widzę. Wszystkie bombki wylądują chyba na podłodze
C
Jako że jestem ekspertką w streetcomie chcę wam polecić pieluszki, które obecnie testujemy
Pampers Premium Care są cieńsze niż zwykłe pampersy, bardziej chłonne i pokryte cienką warstwą balsamu z aloesem, który zapobiega odparzeniom i podrażnieniom. Mnie sie one spodobały, małemu wspaniale leżą, chłoną super nawet po kilkukrotnym piciu w nocy wiec jak dla mnie super.
Można też otrzymac gratisowy dzienny zapas pieluszek w odpowiednim dla ich dzieciaczka rozmiarze logując się na stronę www.pamperspremium.pl , hasło już dziewczyny podawały.
Ja polecam.