reklama

Wrzesień 2009

O rany te jeki trzymają mnie przy życiu. Jęczy i jęczy. A katar ma taki wodnisty, że zalewa jej ubranie. Zaczynam się zastanawiać czy to nie przypadkiem na tle alergicznym.

U nas dzisiaj piękna pogoda. Jak Ala się wyśpi idziemy na spacerek. Też już zapomniałam jak raczkowała. A co do spania, kiedy to było jak spała dwa razy....oj dawno dawno temu.

reklama
Hej dziewczyny ja wczoraj byłam na imprezie haloweenowej w klubie ze znajomymi bylo rewelacyjnie :D chociaz na poczatku niezle sie wszyscy wkurzylismy. bo mielismy zarezerwowany stolik w jednym klubie przychodzimy a selekcjonerka do nas ze nie wejdziemy, faceci jej sie nie spodobali ale na nas tez dziwnie patrzyla. Przyczepila sie niby do wlosow potem cos tam gadala jeszcze. heh wlosy facetow jak u wiekszosci na krotko scieci ale zaden lysy. oczywiscie koszule i buty lakierki, zadnych bluz itp. tak kazali sie ubrac jak sie umawialismy przy rezerwacji a jak zaczelam sie z nia klocic to do mnie w koncu wypalila ze mam zgasic fajke jak z nia rozmawiam. na co ja ze jej to zgasze na czole no i ja wyzwalam ogolnie i poszlismy sobie. co za glupia K** poszlismy do innego klubu gdzie na ochronie stali faceci jak im opowiedzialam ta sytuacje to beke z niej mieli, no ale impreza byla bombowa i nawet mielismy stolik:) a jak wam minelo haloween?

My tradycyjnie na cmentarzu a później to już w domu. Na żadnej imprezie typu halloween nie byliśmy. Nawet nie wiem czy gdzieś u nas coś takiego było :sorry:. Dziś chcę odwiedzić groby bliskich z rodziny, poczekam tylko kiedy Borys się obudzi i ładujemy się do autka. Przy okazji spiszę trochę danych do drzewka genealogicznego:tak:.

Witaj Jogobelka!:-)

Zmykam na poranną kawusię, miłego dnia!:-)

Czesc wszystkim. U nas weekend tak zleciał że wieczorem padliśmy a mały to o 19 bez mycia i kolacji. Tak pokazywał przez te ostatnie 2 tyg a w weekend to już w ogóle bo byliśmy u jego dziadków to myślał ze może wszystkimi rządzić normalnie mały dyktator mi rośnie i na dodatek w ogóle nikogo nie słucha. Nie mam pojęcia jak z nim postępować. Moja mama miała jeszcze wczoraj urodziny a odprawiała w niedzielę no to skończyło się na tym że ja całą imprezę przesiedziałam przy jego łóżeczku bo co chwilę się budził bo nie ma czasu na sen tylko wariowanko. Dobrze ze dzisiaj jest juz lepiej bo bym chyba oszalała z nim. Czuję się źle z tym że czasami nie mam do niego siły i nie wiem co powinnam robić.

:szok: o rany,masz charakterek kobieto :szok:
ja po prostu nie pozwalam sobie włazić ludziom na głowę i się wywyższać bo siedzi taka na stolku i ma ten przywilej ze moze nas nie wpuscic ale z jakiegos konkretnego powodu rozumiem a nie wymysla nie wiadomo co w dodatku nie chciala zawolac szefowej, ktora byla tam obecna a my sie umawialismy z szefowa. Ale podobno ogolnie sprawa zajal sie rzad co do selekcji w klubach, bo nie powinno byc tak ze ktos nie moze wejsc bo sie z twarzy nie spodoba czy fryzura. zobaczymy co z tego wyjdzie heh bo jak sie rzad czyms zajmuje to wiadomo no ale wazne ze ktos zauwazyl problem ;)

Zgadzam się z powyższym! Niech w każdym klubie będzie ochrona i jak ktoś dymi to wtedy "wyprasza" z knajpy, a nie że sobie wybierają kto może wejść na ładną buźkę.

reklama
moim zdaniem to istna głupota, żeby nie wpuszczać do klubu ludzi dlatego bo komuś się coś nie spodobało. Jak dla mnie to podchodzi pod dyskryminację.
A z naszych nowin. Ala wczoraj została zaszczepiona. Teraz czekam czy będzie reakcja na jajo czy nie. Oczywiście zaczęła pokasływać i zaczynam się bać. Ma 80 cm i waży 13 300. Ma gabaryty 2 latki. Aż się pielegniarka zdziwiła, że ma tylko 13 miesięcy no prawie 14.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry