Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspolczuje....u nas poki co spanie wychodzi najelpiej hehe od 8-8Krzykalskie tak i płaczące. wychodzą nam wszystkie zęby na raz. Istny koszmar.
Mamy za to problem ze spaniem. mała zaczyna rezygnować z dziennego spania. Jestem przerażona. Jedyna chwila wytchnienia idzie precz...
Moze nie krzykacz i awanturnik,ale trzyma sie mamy nogi,rece rece..i chodzi taka mala zrzeda... awantura tylko o pilota i telefon..Czy wasze też takie krzykacze i awanturniki?
Wielki szacun... Ja niestety niestworzona do karmienia..jakos wymeczylam 3 mc.. choc mysle,ze nawet jakby bylo dobrze to i tak bym dluzej nie karmila jak do roku.Ja zamierzam karmić Zuzie do 2 r.ż.
Idę fotki oglądać.
Smiem zapytac.... a czy to ma jakis zwiazek z tym,ze Michas korzystal z chodzika ???Witam kochaneznow mnie dawno nie bylo i znow tylko na chwile ...
Szybko strasznie ten czas leci.Michal ma juz (dopiero) 4 zeby i to tylko na gorzezaczyna juz (dopiero) samodzielnie stac.Mamy problem z nozkami
bylismy u ortopedy i musimy miec buty ortopedyczne - straszna meka
poza tym rosnie maly rozrabiaka i cwaniaczek
![]()
o rany, zazdroszczęMy już mamy wszystkie zęby na szczęście. Zuzi zaczeły wychodzić wcześnie, w 4 miesiącu.
, my mamy dopiero dwa i trzeci wychodzi